PİNHANİ FETHİYE'Yİ COŞTURDU

Ünlü müzik grubu Pinhani Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi'nde konser verdi. Grup konsere gelen öğrenci ve vatandaşları coşturdu.

  • 3162
PİNHANİ FETHİYE'Yİ COŞTURDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' 100 yıl etkinlikleri kapsamında Fethiye'ye gelen ünlü müzik grubu Pinhani birbirinden güzel şarkıları ile gençleri coşturdu. Okul bahçesinde düzenlenen konsere yüzlerce vatandaş katıldı. Katılımın yoğun olduğu konserde gençler bir yıllık eğitim maratonunun stres ve yorgunluğunu üzerlerinden attı. Fethiye'de konser vermekten oldukça memnun kaldığını belirten grup Pinhani gençlerin ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü müzik gurubu hafızalardan silinmeyen "Hele bi gel" "Ne güzel güldün"  "Ben nasıl büyük adam olucam" "Bir anda" "yitirmeden" adlı parçalarını büyük coşkuyla seslendirdi.

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Duran, "Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yılını coşkuyla kutlamak amacıyla bu sene gençlerin severe dinlediği müzik gurubu Pinhani grubunu okulumuza davet ettik. Öğrencilerimiz hem konserde doyasıya eğlendi hem de bütün bir yılın stresini attı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun" dedi.

Bakmadan Geçme