PASPATUR YAŞAM DERNEĞİ'NDEN SED MEDYA'YA ZİYARET

Paspatur Çarşısı'na ilgiyi arttırmak, eski hareketli günlerine döndürmek amacıyla başarılı etkinlikler düzenleyen Fethiye Paspatur Yaşam Derneği başkan ve üyeleri SED Medya Sahibi Seda Köktener'i ziyaret ederek derneğin etkinliklerine gösterilen ilgi ve Gazeteciler Günü'nü kutlayıp, başarılar diledi.

  • 1475
PASPATUR YAŞAM DERNEĞİ'NDEN SED MEDYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tarihi Paspatur Çarşısı’na turist ve halkı çekebilmek için “OldTownPaspatur” etkinlikleri düzenleyen Paspatur Yaşam Derneği Başkanı Çağatay Aras beraberinde dernek yöneticileri Cem Kemalettin Güler ve Cenap Mirzeoğlu ile birlikte FRT Televizyonu,
Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT FM ve Dost Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret etti. Ziyarette Paspatur Çarşısı’nın canlandırılması için festival havasında yapılan etkinlikler değerlendirildi.

 

Fethiye Paspatur Yaşam Derneği Başkanı Diş Hekimi Çağatay Aras, SED Medya’nın dernek çalışmalarına gösterdiği ilgiye teşekkür edip; SED Medya’nın Fethiye’de ve bölgemizde çok önemli, başarılı yayıncılığa imza atacağına inandığını söyledi. Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Aras, “Ziyaretimizin ilk amacı Seda Köktener ve siz ekibine hayırlı olsun dileklerimizi iletmekti. İlk sokak defilesi ile etkinliklerimize başladık. Bu faaliyetimize haberlerinizde yer verdiniz. Daha sonra bir canlı yayın yaptık. Hem geç kalmış bir hayırlı olsun ziyareti hem de teşekkürlerimizi iletmek için buradayız. O gün için dükkanlar gece 03.00’a kadar açık kaldı. Sokak lezzetlerinin tanıtımı yapıldı. Canlı müzik vardı, halkın katılımı gayet güzeldi. Bizim buradaki amacımız Paspatur’un bir festival ve etkinlikler bölgesi olması. Bütün bu işler kendi çabalarımız, esnafın ve basının katkılarıyla oluyor. Yerel yönetimlerin desteği ile bu organizasyonları geniş bir yelpazeye yayabiliriz. Desteklerin artması ile bu etkinliği Fethiye’nin festivali haline getirelim. Bunun gerçek bir festival olması için biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Destekleri bekliyoruz” dedi.

 

Paspatur Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kemalettin Güler de, “Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyet, sizlerin desteği ile televizyon, gazeteler ve sosyal medyada yer aldı. Buraya hem bir teşekkür hem de tanışmak için geldik. İlerleyen dönemde yapacağımız organizasyonlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Gelecek sezon daha güzel projelere imza atacağız. Eylül-Ekim için çalışmalarımız olacak” ifadelerini kullandı.

 

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Cenap Mirzeoğlu, “En son yaptığımız organizasyon Gastro-Shopping Festivali adı altında gerçekleştirildi. Oldukça başarılı geçtiğine inanıyoruz. Ağustos ayı itibariyle yeni etkinliklerimiz olacak. Yaptığınız haberlerden dolayı teşekkür ziyaretine geldik. Paspatur’un tanıtımı adına bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Teşekkür ziyareti olduğunu ifade ettiler ama teşekkür edecek bir durum yok. Bu tür etkinlikler haber anlamında büyük değer görmektedir. Bunların olmasını da canı gönülden isteriz. Güzel bir etkinliğe imza attılar. İlerleyen zamanlarda geniş kapsamlı geleneksel bir hale döner. Etkinliklerine her zaman haber desteği vereceğimizi bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme