ÖZGÜN ENEZ İSTEDİ VE BAŞARDI

Özgün Enez 20 yılı aşkın bir süredir Lupus'la (vücutta pek çok organı tutabilen romatizmal bir hastalık) mücadele ediyor.Antalya Tıp Fakültesi ve Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Kemal Başak kontrolünde tedavisine devam ediyor. Lupus hastalığı, diğer organlarına zarar vermesiyle kalp, akciğer ve en sarsıcı travması olan beyin tutulumu ile tanıştırmış kendisini.

  • 3195
ÖZGÜN ENEZ İSTEDİ VE BAŞARDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beyin tutulumunun yaratmış olduğu felç durumundan dolayı uzunca bir süre yatağa bağlı kaldıktan sonra tedavisinin ardından ilk defa ayaklarının üzerine basabilen Özgün Enez’in umut dolu mücadelesi herkese örnek oldu. Ailesinin desteğini hep yanında hissettiğini kaydeden Enez, “Kızlarım,eşim ve ailem için başarmalıyım” inancıyla tedavisine devam ediyor. Kendisi zorluk ve sıkıntılarla dolu yaşam mücadelesinde hayat enerjisini bir an olsun yitirmedi.

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Kemal Başak yaptığı açıklamada, “Bu tedavide mücadelesinibırakmayan hastamızı kutluyoruz. Esnaf Hastanesi ailesi olarak Özgün Enez’in yanında olmaya devam edeceğiz. Umudunuzun ve yaşam enerjinizin tükenmemesi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Lupus hastası Özgün Enez, “Kızlarım, eşim ve ailem için başarmalıyım ilkesiyle çıktığım bu yolda bana büyük destek olan Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Dahiliye Uzmanı Dr. Kemal Başak’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme