ÖZEL HATEM GENÇ FEST İLGİ ÇEKTİ

Özel Hatem okullarının geleneksel GENÇ FEST etkinlikleri ilgi çekti. Okul bahçesindeki etkinliklere hemen her okuldan gençler birer kitap getirerek katılabildi.

  • 1966
ÖZEL HATEM GENÇ FEST İLGİ ÇEKTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Hatem okullarının geleneksel GENÇ FEST etkinlikleri ilgi çekti. Okul bahçesindeki etkinliklere hemen her okuldan gençler, birer kitap getirerek ücretsiz katılabildi. Okul Müdürü Ercan Başbal, etkinliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini kaydetti. Gecede sahne alan Onur Asıl Kılıç ve Masala Ritim de sahne alarak gençlere unutamayacakları gece yaşattı. FRT Televizyonu konseri baştan sona canlı yayınladı.
Özel Hatem okullarının GENÇ FEST etkinliği gün boyu sürdü. Sabah saatlerinde yoga ile başlayan etkinlikler Habeş Spor okulu ve THK'nin katkılarıylayoğun ilgi çekti. THK Planör Uçak gösterisi Likya Dağcılık ekibi gösterileri ve motosiklet gösterilerinin yapıldığı okul bahçesindeki etkinliklerde meslek tanıtım stantları da gerçekleştirildi. Dr. AlenGreeves'inAnadolu Lisesi Üniversite tanıtımı sunumları ile devam eden etkinliklerde akşam saatlerinde gençlere müzik ziyafeti çekildi. FRT Televizyonunun canlı olarak ekranlara getirdiği GENÇ FEST konserinde Onur Asıl Kılıç yerli ve yabancı birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Onur Asıl Kılıç şarkılarını gençlerle birlikte söyledi. Gecede ayrıca Masala Ritim grubu sahne aldı. Masala Ritim değişik tarzdaki yerli ve yabancı şarkıları seslendirerek gençleri bol bol oynattı. Okul Müdürü Ercan Başbal, GENÇ FEST'e öğrencilerin yanı sıra velilerin de ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ''Bu etkinlikleri gelecek yıllarda da devam ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme