ÖZEL GENÇLERİN ZEYBEK TUTKUSU

Engelliler Haftası nedeniyle Fethiye Özel İş Uygulama Okulu tarafından düzenlenen etkinlikte özel öğrenciler zeybek oyunları ile büyük alkış aldı.

  • 1116
ÖZEL GENÇLERİN ZEYBEK TUTKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bedensel ve zihinsel engellilerden oluşan gençler öğrendikleri zeybek oyununu büyük bir başarı ile sahneye koydu. Başta Kaymakam Muzaffer Şahiner olmak üzere Belediye Başkanı Alim Karaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile aileleri bu özel gençleri başarılarından dolayı tempolu şekilde alkışladı.

Engelliler Haftası Fethiye'de çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Fethiye Özel İş Uygulama Okulu öğrencileri yaptıkları faaliyetleri Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi salonunda sahneledi. 56 engelli öğrencisi bulunan Fethiye Özel İş Uygulama Okulu engelliler haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Etkinliği Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Eser, aileler ve diğer yetkililer izledi. Okul Müdürü Müesser Uçar, kısa bir 'Hoş geldiniz' konuşması yaparken, engellerin kaldırılması için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya da ''Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu tür etkinliklerle farkındalık yaratmak için çaba sarf ediyoruz'' dedi. Ardından bir özel genç şiir okurken, hemen herkes duygusal anlar yaşadı. Yine gençler yöremizin zeybek oyununu halk oyunu kıyafetleri içerisinde sergilerken, büyük alkış aldılar. Etkinlikte danslar yapan öğrenciler, velileri tarafından sık sık alkışlandılar.

 

Bakmadan Geçme