OSMAN YİĞİT TÜM ARAÇLARINI SEFERBER ETTİ

Fethiyeli iş adamı Osman Yiğit, Dalaman ve Göcek'te meydana gelen meydana gelen orman yangınında tüm araçlarını orman yangınının söndürülebilmesi için seferber etti.

  • 4440
OSMAN YİĞİT TÜM ARAÇLARINI SEFERBER ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Dalaman ilçesi ve Fethiye‘nin Göcek Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen orman yanını tüm Muğla’yı harekete geçirdi. 24 saat süren orman yangınını söndürmek için bölgeye giden itfaiye ekipleri canla başla çalışarak yangını söndürmeye çalıştı. Vatandaşlarında büyük yardımlaşma örneği gösterdiği yangında Fethiye iş adamı Osman Yiğit’in örnek davranışı takdirleri topladı. Osman Yiğit, Dalaman ve Göcek yangını daha söndürülemeden Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde başlayan yangına da araçlarını gönderdi. Karaçulha Mahallesi’ndeki yangın fazla büyümeden söndürülmesinde payı olan Osman Yiğit, memleket sevgisinin her şeyin üzerinde olduğunu ifade etti.

Muğla Fethiye Yiğit Beton iş adamı Osman Yiğit, şirketlerinin tüm araçlarını seferber ederek yangın bölgesine sevk etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yiğit, “Dalaman ve Göcek’te başlayan orman yangınına yapmış olduğumuz destekten sonra ne yazık ki şuanda Fethiye Karaçulha toptancı hali arkasında başlayan yangının söndürülmesi için destek vermekteyiz.Tüm duyarlı vatandaşlarımızdan da ortak değerlerimizin yok olup gitmemesi adına destek olmaları için buradan çağrıda bulunuyoruz. Saygılarımızla” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme