Osman Çıralı'dan Akdenizli Medya Gruba Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT FM'i bünyesinde barındıran Akdenizli Medya Gruba ziyarette bulunarak gazetecilerin bayramını kutladı.

  • 1354
Osman Çıralı'dan Akdenizli Medya Gruba Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT FM’i bünyesinde barındıran Akdenizli Medya Gruba ziyarette bulunarak gazetecilerin bayramını kutladı.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Akdenizli Medya Grup Genel Müdürü Cahit Güven ve genel koordinatör Zafer Özdemir’i ziyaret eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, tüm çalışanlarında bayramını tebrik etti. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Kemal Hıra ve Mete Ay ile birlikte ziyaret eden FTSO Başkanı Osman Çıralı, Akdenizli Medya Grubun Fethiye ve Muğla’da ilkeli ve tarafsız yayınlarıyla en etkili ses olduğunu ifade etti. Çıralı, “Bugün basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü nedeniyle basın camiasındaki arkadaşları ziyaret ettik. Yönetimin bıraktığı yerden projelerimize devam ediyoruz. En önemsediğimiz proje, Babadağ projesi. Süre uzatımımızı aldık. Süre uzatımımızla ilgili problemimiz yok artık. 2040 yılına kadar Güç Birliği şirketinde. Onun için elimizden geleni yapıyoruz. Ön iznimizi de aldıktan sonra yaz sezonu bir iki ay içerisinde, hızlı bir şekilde başlayacağız. Daha önceki hedefimiz 2018’di. Ama 2020’ye kadar teleferikle alakalı her şey bitmiş olacak. Sanayicilik, hayvancılıkla ilgili de elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Komiteler bizim için çok önemli. Komitelerin sorunlarını sürekli gündeme getiriyoruz. Bu konuda arkadaşlarla da görüşüp, komitelerin sorunlarını da basında paylaşmayı düşünüyoruz. Umarım daha sağlıklı sonuçlar verir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Akdenizli Medya Grup Genel Müdürü Cahit Güven de ziyarete teşekkür etti.

 

Bakmadan Geçme