Ortaca MYO'da Mezuniyet Heyecanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ortaca Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenlenen törenle mezun oldu.

  • 3164
Ortaca MYO'da Mezuniyet Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaca MYO yerleşkesinde düzenlenen tören, mezun öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, 113 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu sürece katkı sunan herkese teşekkür etti.
Prof. Dr. Çiçek, “Mesleki bilgi ve donanımın kazandırılmasının yanında orijinal bir perspektif kazandırma özelliğine sahip olan üniversiteler, gençleri hayata hazırlayan önemli kurumlardır. Bizler de yönetim olarak bu bilinçle gençlerimizi hayata hazırladık. Bu vesile ile sizlerle ne kadar kıvanç duyduğumu ve aramızdan ayrılacak olmanızdan duyduğum üzüntümü ifade etmek isterim. Ancak biliyorum ki sizler dünyanın neresine giderseniz gidin uluslararası arenada rekabet edebilecek ve öne geçebileceksiniz. Ve biz hiçbir zaman ayrılmıyoruz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ömrünüzün sonuna kadar sizin üniversitenizdir” diyerek mezun öğrencilere hayatlarının bu yeni döneminde başarılar diledi.
Ortaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Umut Avcı da, bu yıl 24. dönem öğrencilerini mezun ettiklerini ifade ederek, “Okulumuz 5 bölüm, 9 program, 950 öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyor. Okulumuz sahip olduğu öğretim elemanı sayısı ve niteliği yönünden benzerleri ile kıyaslanınca oldukça iyi bir seviyededir. Özellikle akademik yayın sayısı, öğretim elemanlarımızın proje ve yayınlardaki başarıları takdire şayandır” dedi.
Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından dereceye giren öğrencilere takdir belgeleri verildi.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme