Orman Yangınlarıyla Mücadele Eğitim ve Tatbikat Toplantısı Yapıldı

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne Bağlı Değirmenbaşı Orman Deposunda Orman Yangınlarıyla Mücadele eğitim ve tatbikat toplantısı gerçekleştirildi.

  • 1518
Orman Yangınlarıyla Mücadele Eğitim ve Tatbikat Toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tatbikata Muğla Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Öner, OGM Şube Müdürü Mehmet İşçi, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Ömer Kahraman, Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, Seydikemer Orman İşletme Müdür Yardımcısı Fırat Arıkan, Fethiye Orman İşletme Müdür Yardımcıları Ali Dalgıç ve Önder Barut, İşletme Şefleri, OYM Şube Mühendisleri, Danışman Orman Mühendisleri, Orman Muhafaza Memurları ve tüm ateş savaşçılarının katılımıyla tamamlandı. Toplantıda, Fethiye ve çevresinde yaşanması muhtemel orman yangınlarının önlenmesi, yangın sırasında alınacak tedbirler ve yapılması düşünülen çalışmalar görüşüldü.

Tatbikat sonrası açıklama yapan Muğla Orman Bölge Müdürü Enver Demirci “Orman yangınlarıyla mücadelede 2018 yılını başarılı geçirdik. İnşallah 2019 yılının da aynı başarı ile geçmesini, kasasız belasız az yangınla bitiririz” dedi.

Demirci, iş sağlığı ve güvenliğinin önemli olduğunu belirterek, koruyucu malzemelerinin kullanımının öneminden de bahsetti.

Bakmadan Geçme