ÖNDER AKDENİZLİ MEDYADAN ÇEKİLDİ

16 yıldır Fethiye'de günlük olarak yayın hayatına devam eden Dost Gazetesi ve Fethiye Aktüel Dergisini bünyesinde barındıran SED Medya FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ile Cannur Reklam ajansını da bünyesine alarak büyümeye devam ediyor.

  • 8029
ÖNDER AKDENİZLİ MEDYADAN ÇEKİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Medya sektörünü bırakma kararı alan Akdenizli Grup sahibi Önder Akdenizli, geçtiğimiz günlerde  FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ile Cannur Reklam ajansını Dost Gazetesi ve Fethiye Aktüel Dergisini bünyesinde barındıran SED Medya ajansı sahibi H. Seda Köktener’e devretti. Dürüst ve tarafsız yayını ilke edinerek Fethiye’de medya sektörünün öncüsü olma hedefiyle yayın hayatına devam edeceklerini ifade eden H. Seda Köktener, “Tarafsız, ilkeli ve dürüst çizgimizden taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 2 yıl önce FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ile Cannur Reklam ajansını satın alarak medya sektörüne de giren Akdenizli Grup sahibi Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti'den Seydikemer Belediye Meclis üyeliği görevine seçilince medya sektörünü bırakma kararı aldı. Akdenizli Tarım, Akdenizli İnşaat, Akdenizli Pizza Tomato, Akdenizli Akaryakıt iş kollarına yeni iş kolları da planlayan iş adamı Bayram Önder Akdenizli, geçtiğimiz günlerde medya sektöründen tamamen ayrılıp, Akdenizli Medya grubu Dost Gazetesi ve SED Medya ajansın sahibi Hürmüz Seda Köktener'e sattı. SED Medya ajansın satın aldığı Gerçek Fethiye Gazetesi, FRT TV, FRT FM ve Cannur Reklam ajansı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilkeli, tarafsız yayıncılık kurallarını aynen devam ettirecek. 27 yıldır Fethiye'de yayın hayatını sürdüren, 2 yıl önce Özyer Medya Grup tarafından iş adamı Önder Akdenizli'ye satılan FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam ajansı bu kez Önder Akdenizli'nin siyasette yer alması ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle etik kurallar çerçevesinde medya sektöründen ayrılıp, satma kararı aldı.


Fethiye ve Seydikemer İlçelerine karasal yayın yapan ve internet yayıncılığı ile tüm dünyaya ve Türkiye'ye yayını bulunan FRT TV ile birlikte 91,1 FM frekansından yayın yapan FRT FM ve Pazar hariç günlük yayın yapan Gerçek Fethiye Gazetesi Akdenizli Medya Grup tarafından SED Medya Ajansa satıldı. Ajans sahibi Hürmüz Seda Köktener'e Akdenizli Medya Grubu devreden iş adamı Bayram Önder Akdenizli, medya sektöründen ayrılma kararını siyasete girmesi ve iş yoğunluğu nedeniyle aldığını ifade etti. 2 yıl boyunca Fethiye ve Seydikemer'de Akdenizli Medya Gruba gösterilen ilgiye teşekkür eden iş adamı Önder Akdenizli, SED Medya Ajans Gazetecilik Turizm Ticaret Limitet Şirketi sahibi Seda Köktener'e başarılar diledi.

Bakmadan Geçme