Ömer Uludağ Pazarcı Esnafı'ndan Destek İstedi

Saadet Partisi Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Uludağ, Fethiye'de Salı pazarı esnafını gezerek partisine destek istedi.

  • 1286
Ömer Uludağ Pazarcı Esnafı'ndan Destek İstedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Uludağ,  Fethiye'de Salı pazarı esnafını gezerek partisine destek istedi.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinde Saadet Partisine destek isteyen Uludağ, pazarcı esnaflarının 'müşteri yok' sözlerine de ''Saadet iktidara gelecek, ekonomi düzelecek'' ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Uludağ, Fethiye, Seydikemer, Muğla ve İlçeleri'nde seçim turunu sürdürürken, Fethiye'de Salı pazarı esnaflarını ziyaret edip partisine destek istedi. Saadet Partisi Muğla Milletvekili adayı Ömer Uludağ; ''Türkiye'nin ve Muğla'nın sorunlarını biliyoruz. Saadet Partisi olarak tüm sorunların çözümünü gerçekleştireceğiz. Refah yol iktidarı döneminde halkın refah seviyesini ne kadar yükselttiğimizi o günleri yaşayanlar hala anlatıyor. Çiftçi de, memur da, emekli de alım gücü olursa bu pazara sirayet eder ve pazarda canlılık yaşanır. Saadet iktidarında ya da millet ittifakının iktidarında çarşı, pazarın ekonomisinde canlılık yaşanacak. Partimizin Türkiye vizyonu ve seçim beyannamesi halkımız için bir senettir'' diye konuştu. Bazı pazarcı esnafları Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun çok başarılı bir lider olduğunu ifade ederek ''Kendisini takdirle izliyoruz. 24 Haziran'da Millet ittifakı istediği başarıyı kazanacaktır'' diye konuştular.

Bakmadan Geçme