Ömer Habeş Karate Şampiyonasına Gelen Öğrencileri Ağırladı

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasına katılan 250 öğrenci Pırlanta Otel'de Ömer Habeş tarafından ağırlandı.

  • 3884
Ömer Habeş Karate Şampiyonasına Gelen Öğrencileri Ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin spor merkezi haline gelmesinde önemli etkinliklerden biri olan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasına katılan 250 öğrenci Fethiye’de en güzel şekilde ağırlandı. Fethiye HA5 spor okulları sahibi Ömer Habeş, geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasına katılmak için ilçeye gelen 250’i öğrenciyi Çalış’taki Pırlanta otelde ağırladı. Otelde konaklayan öğrenciler Ömer Habeş ve Pırlanta Otelin İşletmecisi Cenk Acar’a teşekkür etti.

Ömer Habeş yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Fethiye’de Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası düzenlendi. Bu düzenlenen Türkiye Karate şampiyonasında burada ilk 3’e giren sporcular milli takım seçmesine hak kazanır. Şehrimizde böyle bir turnuvanın yapılması Fethiye’mizin tanınması anlamında önemli bir organizasyon fakat bu organizasyonda öğrenciler değil antrenörler, hakemler, yöneticiler gibi birçok içerisinde çocuklarla birlikte gelen aileler de 250 konaklama imkanı verdiğimiz arkadaşımız, kardeşimiz var. Bunun dışında 100’e yakında başka otellerde kalmış kontenjandan dolayı başka otellerde konaklattırıyoruz. Ben Karatebranşında ilk Avrupa şampiyonu olan sporcuyum. Birçok yokluk çektik, spor bilimini bilmeden birçok sakatlık geçirdik. Profesyonel anlamda dünyanın en iyi adamlarıyla dövüştük ve dünyanın zirvesine çıktık. Ama çok yokluktan gelen bir sporcu olarak bir gün eğer maddi durumum olduğu takdirde insanlara ne kadar faydalı olabilirim diye bunu yaşayan bir insan olarak hep kendi kendime söylemişimdir. Bu nedenle bu organizasyonu hiç kimsenin herhangi bir kurumun herhangi bir makamın, herhangi bir şirketin karşıladığı veya yardımcı olduğu bir durum değil. Tamamen bu benim ticari hayatımda alın terimle kazandığım maddi anlamda yaptığım bir yardımdır. Helali hoş olsun. Yine yapacağım” diye konuştu.

Bakmadan Geçme