Odun kömürde talep artıyor, fiyatlar sabit

Uludağ Odun Kömür işletmesinde muhasebe departmanında görevli Cüneyt Günesen, son dönemde mangal kömürü talebinde belirgin bir artış yaşandığını belirtti. Üniversite sınavlarının ve okulların kapanmasının ardından durgunlaşan talep, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden canlandı. Günesen, soba kömürü satışlarının da başladığını ancak fiyatlarda önemli bir artış olmadığını vurguladı.

  • 429

Odun kömürde talep artıyor, fiyatlar sabit

Fethiye’de hizmet veren Uludağ Odun Kömür işletmesinde muhasebe departmanında 7 yıldır görev yapan Cüneyt Günesen, yaptığı açıklamada mangal kömürü satışlarının son 7 ayın ortalarından itibaren hareketlenmeye başladığını ifade etti.

Odun kömürde talep artıyor, fiyatlar sabit

Üniversite sınavları ve okulların kapanmasıyla birlikte durgunlaşan talep, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden canlandı. Günesen, "Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşlarımızın mangal yapma alışkanlıkları da artıyor. Bu durum da doğal olarak mangal kömürü satışlarımızı olumlu yönde etkiliyor" dedi.

Odun kömürde talep artıyor, fiyatlar sabit

Odun Kömür Alışverişinde Son Durak

Cüneyt Günesen, “Uludağ Odun Kömür’ de muhasebeye bakıyorum. Yaklaşık 7 yıldır buradayım. Mangal kömürü, son 7. ayın ortalarından sonra hareketlenmeye başladı. Üniversite sınavları, okulların kapanması ile durgundu. Şuan hareketli bir şekilde devam ediyorum. Biz burada odun ve kömür satışı yapıyoruz. Bununla beraber soba, soba malzemeleri, mangal çeşitleri ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Soba kömürleri de gelmeye başladı ama fiyatlarda yine bir oynama olacak. Şuan yılbaşında ki fiyatlarla devam ediyoruz. Ekonomik şartlardan dolayı biz ne kadar yüksek zam olsa da bunu azami miktarda tutmaya çalışıyoruz. Kampanyalar yapıp, uygun fiyatlarda ihtiyaçlarını karşılasınlar istiyoruz. Bu sene de gelen yüksek fiyat listesini uygulamadan, Ocak ayındaki fiyatlarla devam ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme