NMAK KÖPEĞİ ODUNLUKTA ESRAR BULDU

Fethiye'de NMAK köpeği ile yapılan aramada odunlukta 18 parça halinde 556 gr esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak yakalanan 2 kişi, gözaltına alındı.

  • 1691
NMAK KÖPEĞİ ODUNLUKTA ESRAR BULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de NMAK köpeği ile yapılan aramada odunlukta 18 parça halinde 556 gr esrar ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak yakalanan 2 kişi, gözaltına alındı.

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti ile ilgili olarak yaptıkları istihbari çalışmalarda Çiftlik Mahallesi’nde ikamet eden B.G. (34) ve N.Y. ( 50) isimli şahısların evlerinde Hint Keneviri ekili olduğu ve yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu şeklinde bilgi ele geçirdi. İddialara göre, Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı ile birlikte 'Hera' isimli NMAK köpeği ile birlikte B.G. ve N.Y'nin evlerine operasyon düzenledi. Hera isimli köpek ile birlikte yapılan aramada evin balkon kısmında saksılara dikili vaziyette 2 kök kenevir bitkisi ile evin odalarında ve alt kısmında bulanan odunluk olarak kullanılan bölümde odunların üst kısmına gizlenmiş vaziyette 18 parça halinde 556 gr esrar maddesi ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak yakalanan biri kadın 2 şahıs, uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme