MÜZİK KÖYÜ 5. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

Fethiye ve çevresinde hemen her yıl bir başka köyde faaliyet gösteren Müzik Köyü, bu yıl kapılarını 5. kez açacak. Fethiye'nin Kargı Köyü'nde iki ayrı periyotta açılacak Müzik Köyüne 6 ülkeden 24 sanatçı da katılacak. Müzik Köyü Proje Koordinatörü Aytaç Gökdağ, ''Dünyanın çeşitli bölgelerinden müzik geleneklerini bu yıl da atölyelere taşıyacağız. Türkiye'nin pek çok il ve ilçesinden yöre sanatçıları müzik köyü projemize katılıyor'' dedi.

  • 1795
MÜZİK KÖYÜ 5. KEZ KAPILARINI AÇIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de 5. kez düzenlenecek olan Müzik Köyü 17-21 Ağustos ve 23-27 Ağustos tarihlerinde Kargı Mahallesinde kapılarını açacak. Dünya müziğinin rengini atölye, seminer ve dinletilere taşıyarak müzikseverlerle buluşturan Müzik Köyü projesine 6 ülkeden 24 sanatçının katılması bekleniyor.

Türkiye, Almanya, Yunanistan, İran, Makedonya ve İspanya'dan sanatçıların katılacağı Müzik Köyünde dünyanın çeşitli bölgelerinden müzik gelenekleri atölyelere taşınıp, müziğin evrenselliği ortaya konulacak. Bu yıl 5.'si düzenlenecek Müzik Köyü projesinin başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere hiç bir yerden destek almadan devam ettiğini ifade eden Proje Koordinatörü Aytaç Gökdağ, ''17-21 Ağustos ve 23-27 Ağustos tarihlerinde planlanan programda dünya müziğinin birçok rengini atölye, seminer, dinletilere taşıyarak müzikseverlerle buluşturacağız'' dedi.

Gökdağ, ''2015' ten bu yana, kısıtlı imkanlara rağmen bağımsız kimliğiyle dünya müziğinin tüm renklerini bir araya getirecek bu projeye bu yıl Türkiye, Yunanistan, Almanya, Makedonya, İran ve İspanya'dan 24 sanatçımız katılacaktır. Ayrıca Türkiye'nin pek çok il ve ilçesinden yöre sanatçılarımız da yer alacak. Müziğin rengini atölyelere taşıyacağız'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme