MUTSO Üyelerine Datça Köy Ürünleri Ve Datçam'da Yüzde 10 İndirim

Datça Köy Ürünleri ve Datçam firmalarından, mağaza alışverişlerinde ve online satışlarda MUTSO üyelerine özel yüzde 10 indirim sunulacak. Ayrıca 20gr. kahvaltılık süzme salgı çam balına özel yüzde 20 indirim uygulanacak.

  • 717

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın yürüttüğü Muğla İndirim Programı (MİP) kapsamında Oda üyelerine özel indirim anlaşmaları sürdürülüyor. Son olarak Datça Köy Ürünleri ve Datçam firmaları ile protokol imzalayan MUTSO, üyelerine yüzde 10 indirimli alışveriş imkanı sunuyor. MUTSO üyelerine, Datça Köy Ürünleri ile Datçam firmalarının satış mağazalarından ve web sayfalarından (www.datcakoyurunleri.com.tr / www.datcam.com.tr) yapacakları alışverişlerde, tüm ürünlerde geçerli yüzde 10 indirim imkanı sunulacaktır. İndirimden yararlanmak için internet üzerinden alışverişlerde indirim kodu alanına (hediye çeki kullan alanı)  MUTSO10  yazılması yeterli olacak. Mağaza alışverişlerinde ise Oda Üye Kartının yada Odaya üyeliği gösterir belgenin (faaliyet belgesi yada Oda kayıt sicil Sureti) ibrazı istenecek. 
Kahvaltılık Bala Özel İndirim: Yüzde 20
Datçam firması özelinde üretimine yeni başlanan 20 gr kahvaltılık piknik balı (süzme salgı çam balı) alımlarında ise indirim oranı yüzde 20 olarak belirlendi. Ürüne yapılan özel indirimin, özellikle konaklama ve yeme-içme sektörlerinde faaliyet gösteren Oda üyelerine fayda sağlaması beklenmekte.
 

Bakmadan Geçme