Mustafa Ertan Güven Tazeledi

Fethiye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (FETİMDER) 3'üncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurul sonucunda mevcut başkan Mustafa Ertan yeniden başkan seçildi.

  • 2519
Mustafa Ertan Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (FETİMDER) 3’üncü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurul sonucunda mevcut başkan Mustafa Ertan yeniden başkan seçildi.

Fethiye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (FETİMDER) 3’üncü Olağan Genel Kurulu 22 Aralık Cumartesi günü Şehit Sümer Kız Anadolu İmam Hatip lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.Divan Kurulu seçimi yapılarak başlanılan kongrenin açılış konuşmasının Dernek başkanı Mustafa Ertan’ın konuşmasıyla başlandı.Dernek başkanı Mustafa Ertan konuşmasında Derneğin 2012 yılında kurulduğunu söyledi. Derneğin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti. İki dönemdir başkanlık yaptığını tekrar aday olduğunu üyeler destek verirse hizmete devam edeceğini belirtti.Göreve başladığımızdan bugüne kadar çok hizmetlere imza attıklarını, bir olan İmam Hatip okul sayısını beşe çıkarttıklarını söyledi.Okullara maddi destek yaptıklarını ifade eden Ertan, “Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkma ahlak ve maneviyatını arttırma noktasında faaliyetler gerçekleştirdik. Kongreye katılan üyelere ve yanında gece gündüz dava için koşturan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.” Dedi.

Faaliyet raporunun ve üç yıllık bilançonun okunmasının ardından dilek ve temenniler maddesine geçildi.Dilek ve temenniler bölümünde Dernek üyesi de olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya söz aldı.Faruk Kayanın konuşmalarından sonra emekli öğretmen Metin Karabulut'un duası ile kongrenin birinci bölümü tamamlandı.Daha sonra seçime geçildi. Seçim sonucunda tek liste olarak giren mevcut başkan Mustafa Ertan kongreye katılan üyelerin  tamamının oylarını  alarak yeniden başkan seçildi.

Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri

Yönetim kurulu; Mustafa Ertan, Bekir Çam, Abdullah Döşeme, Gürsel Topal, Şükrü Girgin, Ramazan Onarıcı, M. Ali Asar, Yasin Eryılmaz, Bilal Bildirici, İsmail Kuşgöz, Mahmut Sarıhan, Hafız Cüce.

Denetim Kurulu Üyeleri; Şaban Güngörmez, Ramazan Günal, Enes Tuna

Bakmadan Geçme