MUĞLASPOR DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Erol Kapiz Başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulu'nun geleneksel hale getirmeye planladığı Danışma Kurulu Toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

  • 681
MUĞLASPOR DANIŞMA KURULU TOPLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda gerçekleşen toplantıya Menteşe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan , Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Türedi, Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri  ve iş adamları katıldı.

Muğlaspor’u tüm Muğla ile birlikte yönetmek istediklerini belirten Kulüp Başkanı ErolKapiz , ikinci danışma kurulu toplantısının 2 Temmuz Salı günü gerçekleşeceğini söyledi. Yeni sezonda Play-Off oynayacak bir takım oluşturmak istediklerini belirten Kapiz, kulübe herkesin imkanları dahilinde destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda söz alan katılımcılar ise takıma gelir getirecek bayrak kampanyası, kombine bilet satışı, stat reklamlarının sayısının arttırılması , taraftar kartı, ve kahve toplantıları gibi projeleri dile getirdiler.

Toplantı sonunda söz alan Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı’da, bu hafta sonuna kadar teknik kadronun belirlenmesinin planlandığını ifade ederek, teknik kadronun ardından ise transfer çalışmalarına hız vereceklerini kaydetti. Eskihisarlı, altyapıdan da en az 3 futbolcuyu profesyonel yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Bakmadan Geçme