Minikler Çiçeklerle Karşılandı

Fethiye Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Minikleri Çiçeklerle Karşıladı

  • 877
Minikler Çiçeklerle Karşılandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


3 aylık tatilin ardından ders başı yapan minik öğrenciler, okulların sınıflarını şenlendirdi. 2018-2019 eğitim öğretim döneminin ilk dersine başlayan minik öğrenciler ve aileleri, sınıfları doldurdu.
Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner beraberinde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile birlikte Gazi İlkokulu'na giderek öğrencilere çiçek sundu. Okul Müdürü Bengü Büyükteke ile birlikte sınıfları dolaşan Kaymakam Muzaffer Şahiner, velilerin ve minik öğrencilerin ilk günkü okul heyecanına ortak oldu. Velilere hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Muzaffer Şahiner, ''2018-2019 eğitim öğretim yılını bugün itibariyle başlattık. Bizlerin, sizlerin, hepimizin ortak amacı çocuklarımızın başarılı bir şekilde iyi bir dönem geçirmesini sağlamak'' ifadelerini kullandı.
''7 GÜN 24 SAAT KAPILARIMIZ AÇIK''

Kaymakam Muzaffer Şahiner, ''Bununla ilgili başta çocuklarımızın güvenliği olmak üzere ve diğer konularda bütün arkadaşlarımızla beraber geçtiğimiz hafta toplantı yaptık. Jandarma ve emniyetteki arkadaşlarımızla değerlendirmelerde bulunduk. Bundan sonraki süreçte de her okulumuzda bir güvenlik görevlisi, çocuklarımızın okula giriş-çıkış saatlerinde de yine polis görevlendireceğiz. Çocuklarımızı en iyi şekilde misafir etmek, eğitimlerini vermek istiyoruz ama bu bir süreç. O yüzden aksamalar olabilir. Böyle bir durumda da İlçe Milli Eğitim ve Şube Müdürlüğümüzün 7 gün 24 saat her zaman kapıları sonuna kadar açık. Uzun bir sürece başlıyorsunuz, başarılar diliyoruz. Anne babaları da kutluyoruz. Sizler için de ayrı bir heyecan.Büyümesi, askere gitmesi, evlenmesi hepsi de ayrı bir heyecan olduğu için hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyoruz. 2018-2019 Eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme