MİLYONFEST FETHİYE'DE ŞEBNEM FERAH COŞKUSU

Umut Kuzey öncülüğünde, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüz binlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım, Fethiye'nin İnlice Plajı'nda müzik ve eğlence tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor. 5 Eylül'de başlayan, 8 Eylül'e kadar devam edecek festivalin ikinci gününde Şebnem Ferah coşkusu yaşandı. Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konseri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da izleyenler arasındaydı.

  • 4317
MİLYONFEST FETHİYE'DE ŞEBNEM FERAH COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müzikseverlerin hınca hınç doldurduğu konser alanında festival seyircisi büyük bir koro halinde, marş söyler gibi sanatçıya eşlik etti.Gerçek bir festival deneyimi sunan MilyonFest Fethiye’nin ikinci gününde Şebnem Ferah, Pentagram, HalilSezai, Fatma Turgut, Niyazi Koyuncu, Tahribad-ı İsyan, ve Nelly White sahne aldı.

Türk rock müziğinin en eski grupları arasında yer alan Pentegram, şarkıları ve sahne performansı ile MilyonFest Fethiye’ye damga vurdu. Yüzlerce sevilen esere imza atan grubun şarkıları ile coşan binlerce kişi eğlencenin doruğuna yükseldi. Grubun şarkıları eşliğinde çılgınca dans eden gençler, zaman zaman çığlıklar da attılar. Sevilen şarkıcı Halil Sezai ve Fatma Turgut dabüyük ilgi gördüler.

Ünlü sanatçı Şebnem Ferah gecenin finalinde sahne aldı. MilyonFest Festivali sahnesinde “Çakıl Taşları”, “Sil Baştan”, “Yağmurlar”, “Mayın Tarlası”, “Sigara”, “Hoşça kal gibi hit olmuş şarkılarını seslendiren Şebnem Ferah’a hayranları da eşlik etti. Böyle bir organizasyonda yer almaktan keyif aldığını söyleyen Şebnem Ferah, şarkılarına eşlik eden binlerce kişiye sık sık “Harikasınız” diye seslendi. Konserinde kadına şiddet ile ilgili sosyal mesajlar da veren Şebnem Ferah, bazı şarkılarını sadece kadınlar için seslendirdi.

 

Bakmadan Geçme