Milletvekili Kalyoncu Başkan Otgöz'e Başarılar Diledi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ile Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile meclis üyesi adaylarını Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret etti

  • 5239
Milletvekili Kalyoncu Başkan Otgöz'e Başarılar Diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ile Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile meclis üyesi adaylarını Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti. AK Parti, MHP, Muğla ve Seydikemer ilçe yöneticilerinin yer aldığı programda birlik beraberlik vurgusu yapıldı. 

 

31 Mart Yerel seçim çalışmaları nedeniyle tüm bölgeyi ziyaret eden MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile ekibine başarılar diledi. Oldukça samimi geçen ziyarette Başkan Yakup Otgöz, Cumhur İttifakı işbirliğinde Seydikemer ve Muğla’yı gönül belediyeciliği ile buluşturacaklarını söyledi.

 

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ziyarette yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı Ortaca adayımızın seçim bürosu açılışının ardından Dalaman ve Fethiye’de Cumhur İttifakımızın adayları ile ziyaretlerde bulunduk. Şimdi de Seydikemer’de Cumhur İttifakımızın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bulunuyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. Cumhur İttifakı işbirliğinde bu seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu açıklamasında, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Muğla’ya geldik. Ortaca, Dalaman ve Fethiye’de programlarımız oldu. Birkaç gün Muğla ve ilçelerinde çalışmalar yapacağız ve adaylarımıza katkı sağlamaya çalışacağız. Seydikemer’de 5 yıl boyunca görev yapan ve oldukça başarılı işlere imza atan başkan adayımız var. Adayımız ve adaylarımız halka hizmetkarlık etmek adına büyük gayret gösteriyorlar. Cumhur İttifakı’nda adil, şeffaf ve hizmet edecek adayları tüm bölgemizde görüyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret için teşekkür eden AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Sayın Hasan Kalyoncu bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Cumhur İttifakı olarak aynı çatı altında olduğumuz için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Biz hep beraber Seydikemer Belediyesi’ni tekrar kazanacağız. Bunun için gece gündüz demeden yola çıktığımız arkadaşlarımızla omuz omuza, el ele vererek çalışıyoruz. İnşallah Seydikemer ile beraber Muğla’da da AK Belediyeciliği kazandıracağız. 1 Nisan’dan sonra Seydikemer’i birlikte yöneteceğiz. Bizler Seydikemer halkına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme