MERT ÖZMEN FETHİYESPOR'DA

Bu yıl 3. Lig 2. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor transferde stoper bölgesine Pazar sporun 22 yaşındaki futbolcusu Mert Özmen'i de kattı. Mert Özmen Fethiyespor ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Öte yandan Fethiyespor Afyon kampında ilk hazırlık maçını Çarşamba günü Osmaniyespor ile oynayacak.

  • 2693
MERT ÖZMEN FETHİYESPOR'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 3. Lig 2.grupta mücadele edecek olan Fethiyesportransferde adından oldukça fazla söz ettirirken yepyeni bir takım kuran lacivert-beyazlılar Pazarspor’un genç oyuncusu Mert Özmen ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz yıl Pazarspor forması giyen Mert Özmen 27 maçta görev almıştı. Fethiyespor’un savunmasına önemli katkı sağlayacak olan mert Özmen Fethiyespor yöneticileri Cem Tufan ve Dr. Osman Kurtuluş ile birlikte 3 yıllık sözleşmeye imza koydu. İmza töreninin ardından kısa bir açıklamada bulunan Mert Özmen ‘’  Fethiyespor hedefe oynayan bir takım. Çok iyi transferler yaptı. Arkadaşlarımızla birlikte çok iyi çalışıp Fethiyespor’u yeniden 2. Lig’e çıkaracağız ‘’ ifadelerini kullandı. Fethiyespor yöneticisi Cem Tufan ise ‘’ Mert Özmen’in Fethiyespor’a katılması bizleri sevindirdi. Bu futbolcumuz, Fethiyespor’a oldukça yararlı olacaktır ‘’ diye konuştu.

İLK HAZIRLIK MAÇI OSMANİYESPOR İLE

     Öte yandan hazırlıklarını Afyonkarahisar’da Oruçoğlu Tesislerinde sürdüren Fethiyespor ilk hazırlık maçını 31 temmuzçarşamda günü saat 17.00 ’ de 3. Lig, 3. Grup takımlarında Osmaniyespor ile oynayacak. Fethiyespor’un Afyon kampı başarılı şekilde devam ederken lacivert-beyazlıların bu kampta 4 hazırlık maçı oynayacağı öğrenildi.

 

 

Bakmadan Geçme