Menteşe Belediyesi'nden Anlamlı Anneler Günü Kutlaması

Menteşe Belediyesi Anneler Günü'nde huzurevi sakini anneleri Atapark'ta ağırlayarak farkındalık oluşturan sosyal bir projeye imza attı. Huzurevi sakinlerinin çiçeklerle karşılandığı Atapark'ta zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

  • 1166
Menteşe Belediyesi'nden Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Menteşe Belediyesi Anneler Günü’nde huzurevi sakini anneleri Atapark’ta ağırlayarak farkındalık oluşturan sosyal bir projeye imza attı. Huzurevi sakinlerinin çiçeklerle karşılandığı Atapark’ta zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Anneler Günü’ne özel kahvaltıda Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e ve belediye çalışanlarına teşekkür eden huzurevi sakinleri, “Bugün bizi çok duygulandırdınız. Anneler Günü’nde hatırlanmak çok güzel. Herkes bizi güler yüzle ve sıcacık gülümsemeleriyle karşıladılar. Belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Kahvaltıda Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, “Ben de bir anne olarak bizleri pek çok fedakârlıklarla büyüterek, bugünlere hazırlayan annelerimize olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar bizim en değerli varlığımız. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme