Mehmet Yavuz Demir Gündem Yaratan Video Hakkında Açıklama Yaptı

Ak Parti 1.sıra milletvekili Adayı Mehmet Yavuz Demir, pazarda vatandaşla tartıştığı video ile ilgili açıklama yayınladı

  • 3957
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mehmet Yavuz Demir Gündem Yaratan Video Hakkında Açıklama Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran seçimlerine 3 gün kala milletvekili adayları seçmenlerle sokakta buluşmaya devam ediyor. Ancak karşıt görüşlü seçmenler ile milletvekili adayları arasında istenmeyen görüntülerde yaşanıyor.

AK Parti Muğla 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir esnafla görüşmek için sokaktaydı.

Pazar yerine giderek esnafla görüşen Demir bu sırada bir pazar esnafıyla söz dalaşına girdi. Esnafa "saygısız köpek" dediği duyulan Demir esnafın "ülkeyi bu hale getirdiniz hala konuşuyorsunuz" sözleri üzerine sinirlerek bu sefer de "Siz getirdiniz. Ahlaksız." diye yanıt verdi.  

Demir'in kendisine "ahlaksız" dediğini duyan esnaf bu sefer de "utanmaz adam" diye seslenince Demir sinirlerine hakim olamadı. Mehmet Yavuz Demir sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Açıklaması şu şekilde ;

21 Haziran’da Güllük mahalle pazarında yaşanan olaya ilişkin açıklamamdır.
Seçim çalışmalarımız kapsamında 10 yıl boyunca belediye başkanlığını yaptığım Güllük Mahallesi’nde, vatandaşlarımızla seçim ofisinde bulunduğum, sohbet ettiğim sırada tanımadığımız bir kişi tahrik amaçlı cümleler sarf etmiştir. 
Sohbet sırasında şahsın mensubu olduğu düşünülen siyasi partiye de herhangi bir eleştiri dahi yapılmamıştır.
Kendisi ilk olarak güleryüzlü bir selamla karşılanmış, başka da hiçbir tepki verilmemiştir. Ardından pazar esnafını ziyaretim sırasında aynı kişi ve çevresindekiler, oradan uzaklaşmamıza rağmen güdümlü biçimde olduğu gayet anlaşılır şekilde cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize ağza alınmayacak hakaretlerde bulunarak çirkinliklerini sürdürmüştür. Israrlı biçimde tahriklerini sürdüren ve bir takım çevreler tarafından yönlendirildiğini düşündüğümüz kişinin olay anını önceden ayarlayarak görüntületmiş olması bu gelişmenin maksadını açıklamaktadır. Bu iletişim sırasında zaman zaman gerginliğin arttığı doğrudur. Sosyal medyada paylaşılan videoda şahsın cumhurbaşkanımıza, şahsıma hakaretleri ve “Şerefsizler, hırsızlar, sizi seçimden sonra alacaklar” ifadeleri özellikle verilmemiştir. 
Serbest biçimde çalışmamı yaptığım sırada, provokasyon sonucu meydana gelen bu saldırı kabul edilemez. Tüm Muğla ve çevrem bilmektedir ki, ben bütün siyasi görüşlere saygıyla yaklaşan, her kesimden dostları bulunan bir kişilik olarak tanınmaktayım.
Konuya ilişkin yasal haklarımız kullanılacaktır.
Bu vesileyle tüm Muğlalı hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Mehmet Yavuz Demir
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı

İŞTE PAZARDAKİ O GÖRÜNTÜLER

Bakmadan Geçme