MEHMET NİL HIDIR SORULARI CEVAPLANDIRDI

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, düzenlenen kahvaltıda Fethiyeli basın mensuplarıyla buluştu

  • 1432
MEHMET NİL HIDIR SORULARI CEVAPLANDIRDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, düzenlenen kahvaltıda Fethiyeli basın mensuplarıyla buluştu. 31 Mart’ta Muğla’da AK Partinin kazanacağına olan inancının tam olduğunu belirten Hıdır, “Dünyanın gözbebeği olan Muğlamızı, korunma ve kollanma dengesini gözetmek suretiyle 31 Mart’ta yeni bir göreve talibiz” dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Alesta Yacht Hotel’de düzenlenen kahvaltıda Fethiye’deki basın mensuplarıyla buluştu.

Kahvaltıya; AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti ilçe yönetimi, partililer ve basın mensupları katıldı.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, herkese ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra sözü AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a verdi. Kayabaş burada yaptığı konuşmada seçim vaatlerini yineledi.  Fethiye’yi mega kent yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Kayabaş, Muğla ve Fethiye’de AK Parti’nin seçimi kazanacağına inandıklarını kaydetti.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ın ardından konuşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır da seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muğla’da AK Belediyeciliği kazandıracaklarını ifade eden Hıdır, “2003 yılı itibariyle Muğla’da AK Parti İl Başkanlığı göreviyle, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilmiştim. 2007 yılında yaptığımız İl Özel İdaresi’nde; tüm köylerimizin içme suyu, sulama kanalları, 3500 km’lik köy yollarının asfaltlanması, parke taş döşenmesi vs. o günkü bedeli 356 milyon lira olan, bugünkü bedeli 700 milyon lira civarında bulan bir yatırım yaptık. Bu yatırımların ardından köylerde, şahsımdan ve AK Parti ailesinden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Bu benim için çok büyük bir referans. Tepeden atanmış bir ekip değiliz. Halkımızın gönlünde yer etmiş, sevgiye hizmetle karşılık vermiş bir ekibiz. İnşallah dünyanın gözbebeği olan Muğlamızı, korunma ve kollanma dengesini gözetmek suretiyle 31 Mart’ta yeni bir göreve talibiz” diye konuştu.

HIDIR, “BEHÇET SAATCI’YI ALNINDAN ÖPERİM”

Konuşmaların ardından AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir gazetecinin ‘Behçet Saatcı’nın adaylığı hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, “Sayın Behçet Saatcı zor bir dönemde göreve başlamış. O zorluklar içerisinde görev yapmıştır. Kendisine saygı duyuyoruz. Muğla’da AK Parti’nin seçimi kazanacağına inancımız tam. Bundan şüphemiz yok! Ama halkımız karar verip Behçet Saatcı bu seçimi kazanırsa kendisini de alnından öperiz” diye cevap verdi.

 

Bakmadan Geçme