MASA TENİSİ TURNUVASINA 42 SPORCU KATILDI

Fethiye Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Fethiye Ferdi Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli anlara sahne oldu. Her yaştan, kadın-erkek sporcunun katılımıyla yapılan etkinlik Çalış'ta bulunan Masa Tenisi Cafe'de gerçekleştirildi.

  • 967
MASA TENİSİ TURNUVASINA 42 SPORCU KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye, Muğla, Denizli, İzmir, Kırıkkale, İstanbul ve Antalya’dan 42 katılımcının yer aldığı turnuvada; heyecanlı karşılaşmalar oldu. Hakemler gözetimindeki mücadelelerde heyecan doruğa çıktı. Dayanıklılık ve tekniği bir arada buluşturan masa tenisinin tanıtılması ve daha çok kişiye ulaşması adına çalışmalar yapan Fethiye Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği yöneticileri, bu tür organizasyonları devam ettirmek istediklerini belirttiler.

 

Fethiye Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği Başkanı Cengiz Akdağlı yaptığı açıklamada, “1,5 aydır dernek olarak faaliyetteyiz. Buradaki yerel unsuları bu işin içine dahil etmek istedik. Sağ olsun birçok arkadaşımız bize destek çıktı. Her yaş grubundan oyuncumuz var. Hem sağlık hem de sosyalleşme açısından masa tenisi eşsiz bir spor. Ulusal ve uluslararası turnuvalar Fethiye’de turizme katkı sağlamak amacındayız. Almanya’da sadece 890 bin veteran masa tenisçisi var. Avrupa’nın diğer ülkelerinde de bar.  Eğer kış kampları ve organizasyonlar için buraya getirebilirsek turizme artı değer sağlamış oluruz” ifadeler kullandı.

 

Dernek adına ilk turnuvalarını düzenlediklerini kaydeden Akdağlı, “Birçok şehirden arkadaşlarımız destek olmak için Fethiye’ye geldiler. Çok kısıtlamamıza rağmen 42 sporcu bu turnuvaya katıldı. Centilmence bir turnuva oldu. Bu anlamda turnuvamızı devam ettireceğiz. Fethiye halkının da katılımını bekliyoruz” dedi.

 

 

  

 

 

Bakmadan Geçme