MADALYALARI TÖRENLE VERİLDİ

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü ev sahipliğinde 2x4 Büyükler Hafta sonu tenis turnuvasında dereceye giren tenisçilere madalyaları törenle verildi.

  • 1233
MADALYALARI TÖRENLE VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalış’ta düzenlenen madalya törenine Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü başkanı Fuat Yeşilova ile Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay katıldı. Turnuvada dereceye giren sporcular şu şekilde; Erkekler; 1. Grup:  Birinci Sercan Yeşilova(Fethiye), ikinci Deniz Türel(Antalya). 2. Grup; Birinci Ö. Emre Çekici(Antalya), ikinci Kaan Kahraman (İzmir). 3. Grup: Birinci Alperen Açar(Antalya), ikinci Baran Tural(Antalya). 4. Grup: Birinci Torun Açar (Antalya), ikinci Önder Döngel(Fethiye). Kızlar; 1.Grup: Bahar Külekçi(Fethiye), ikinci Beyza Kocagöz(Fethiye). 2. Grup: Birinci Zeynep Gürbüz(Ankara), ikinci Selinay Ay(Fethiye).

16’sı bayan, 30’ u erkek olmak üzere toplam 46 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya; Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Aydın, Marmaris ve Fethiye’den katılım oldu. Lig usulü gerçekleşen turnuvada; erkekler 4 grup’ta bayanlar ise 2 grupta ter döktüler. Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü 11 sporcu ile turnuvaya katıldı. Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü başkanı Fuat Yeşilova açıklamasında “Türkiye Tenis Federasyonumuz tarafından düzenlenen bir turnuvaya daha ev sahipliği yaptık. 2×4 Büyükler Hafta Sonu Tenis turnuvasına  başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin çeşitli  şehirlerinden gelen sporcular 2 gün süren turnuvada mücadele ettiler. Turnuvada dereceye giren ve başarı gösteren tüm sporcuları tebrik ediyorum.  Kulüp olarak 5 sporcumuz dereceye girerek büyük başarı elde ettiler. Bu turnuvanın ilçemizde ve kulübümüzde gerçekleşmesinden dolayı Türkiye Tenis Federasyonumuza bir kez daha  çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme