LÖSEV AİLELERİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE FETHİYE'DE BULUŞTU

Türkiye'nin dört bir yanında lösemili çocuklar ve aileleri geleneksel lösev iftar yemeklerinde buluşuyor. LÖSEV iftar yemeğinde Fethiye'nin sevilen sanatçısı Adem Kazan söylediği türkülerle geceye renk kattı.

  • 2050
LÖSEV AİLELERİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE FETHİYE'DE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek vemoral kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirilen geleneksel LÖSEV iftar yemekleri Fethiyeli Aileleri bir araya getirdi. LÖSEV iftar yemeğinde Fethiye'nin sevilen sanatçısı Adem Kazan söylediği türkülerle geceye renk kattı. 

Fethiye’deLÖSEV’e kayıtlı lösemi ve kanser hastaları iftar yemeğinde buluştu.Fethiye manzaralı bir restoranda bir araya gelen, Fethiye’de yaşayan hasta ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde oruçlar dualarla açıldı. Bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan aileler, bağışçılara dualarla teşekkürler ederek, LÖSEV çatısı altında buluşmaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdi. 

 

Fethiye’de gerçekleşen iftar programının ardından LÖSEV yetkilileri; “Çocukların zengini, fakiri olmaz. Doğarken hepsi eşit doğarlar ve onların hepsi en iyi sağlık, tedavi ve eğitim koşullarına kavuşturmalıdır. Bunu sağlayacak olan da “Biz Büyükleriz.” LÖSEV’de bütün çocuklar eşittir. En mükemmel tedavi, en iyi koşullarda hiçbir ayrım yapılmadan verilir ve %92 oranında iyileşirler. Çocuk ve Yetişkin bütün onkoloji hastalarının kanser hastalığı ile savaşabilmeleri için ilaçlar kadar doğal ve proteinden zengin beslenmeleri, hijyen ve temel ihtiyaçlarının eksiksiz olması, kuvvetli moralle hayata sımsıkı bağlanmaları gerekir.

 

LÖSEV olarak biz diyoruz ki; bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli bir şey olamaz. Bu nedenle fitre ve zekâtlarınız, ramazan bağışlarınız çocuklarımızın iyileşmeleri ve hayata sımsıkı sarılmaları için çok önemlidir.

 

LÖSEV, halkımızın en güvendiği, en tanınan, en sempatik, en çalışkan ve halka en yakın kuruluşu seçilmiştir. Yolu LÖSEV’den geçen dört milyona yakın duyarlı kişinin sevgi dolu kalbi lösemili çocuklar için atmaktadır.Sizler iyi ki varsınız...” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme