Levent Eriş Umut Dolu Konuştu

2. Lig Kırmızı Grup'ta lige play off ve şampiyonluk hedefi ile başlayan Fethiyespor'da 3 haftada sadece 1 puan çıkartılırken, Teknik Direktör Levent Eriş Fethiyespor'dan beklentileri olanları mahcup etmeyeceklerini ve ligin Fethiyespor için Darıca maçı ile yeni başlayacağını söyledi.

  • 1085
Levent Eriş Umut Dolu Konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup'ta lige play off ve şampiyonluk hedefi ile başlayan Fethiyespor'da 3 haftada sadece 1 puan çıkartılırken, Teknik Direktör Levent Eriş Fethiyespor'dan beklentileri olanları mahcup etmeyeceklerini ve ligin Fethiyespor için Darıca maçı ile yeni başlayacağını söyledi.
 

Fethiyespor'da 3 haftada kaybedilen 8 puanın üzüntüsü yaşanırken, lacivert beyazlılar Cumartesi günü saat 19:00'da Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak Darıca Gençler Birliği karşılaşmasının hazırlıklarını Ölüdeniz tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Levent Eriş, geçtiğimiz gün saha ortasında futbolcuları ile yaptığı toplantıda son kez uyarılarda bulunmuştu. Darıca Gençler Birliği maçına çıkış maçı olarak bakan Teknik Direktör Levent Eriş için futbolcu ve yönetim sürpriz bir doğum günü de kutlamıştı. Darıca Gençler Birliği maçı öncesi Yiğit Yöney'in kırmızı kart cezasının bitmesi ile bu maçta yer alacak olması teknik kadroyu sevindirdi. Levent Eriş'in Karagümrük maçındaki bazı mevkilere rotasyon düşündüğü de öğrenilirken,  savunma ve orta sahada 3 hafta boyunca kadroda yer alamayan bazı oyunculara şans vermesi bekleniyor. 3-1'lik Karagümrük yenilgisi şokunu üzerinden atan Fethiyesporlu futbolcular, Cumartesi günü oynanacak maç öncesi oldukça hırslı gözüktü. Çift kale antrenman maçında bu maçın provası yapılırken, Eriş; bazı futbolcularını daha agresif olmaları konusunda uyardı. Teknik Direktör Levent Eriş, Fethiyespor'dan beklentileri olanları mahcup etmeyeceklerini ve ligin Fethiyespor için Darıca maçı ile yeni başlayacağını söyledi.

 

''DARICA MAÇINI KAZANACAĞIZ''
Fethiyespor’un bu hafta kendi evinde Darıca Gençler Birliği ile karşılaşacak olmasını da değerlendiren Eriş, “İçerde bir maç oynadık ve içerde 80 dakika boyunca taraftarlarımızdan müthiş bir atmosfer yakaladık. Ve maçtan sonrada seyircimizin alkışını aldık. Böyle bir tabloda demek ki seyircimizin sevgisini kazanmışız. Ümit ediyorum ki Darıca Maçını içerde kazanacağız. Bizden beklentileri olanları mahcup etmeyeceğiz. Belki de bizim için lig yeni başlayacak. İnşallah Darıca maçını kazanıp bundan sonra da bunu seri haline getirmek istiyoruz. Taraftarımız hiçbir zaman üzülmesin, desteklerini bekliyoruz. Her zaman yanımızda olsunlar” diye konuştu.


''KUPA MAÇLARI ŞANS''

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimini de değerlendiren Levent Eriş; ''Türkiye Kupasında 28-29 kişilik bir kadroya sahibiz. Bu anlamda oynamayan arkadaşlarımız için de büyük bir şans. İnsanlar soruyor o neden oynamıyor bu neden olmuyor diye soruyor. Kimse yanlış anlamasın. Bunlar sezon başı geçirmeyen çocuklar. O yüzden bunların biranda ligde oynamalarını beklemek abeste işgal olur. Kupa maçları bu anlamda büyük şans. Kupa maçında da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Sancaktepe’de iyi bir takım olduğunu gösterdi. Biz evimizde kazanıp kupada iyi bir yol alacağız'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme