LEVENT ERİŞ'TEN AÇIKLAMALAR

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Fethiyespor'da, Teknik Direktör Levent Eriş lig başından bugüne kadar olan durumu değerlendirdi.

  • 1618
LEVENT ERİŞ'TEN AÇIKLAMALAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Fethiyespor’da, Teknik Direktör Levent Eriş lig başından bugüne kadar olan durumu değerlendirdi. Levent Eriş, ekonomik olarak sıkıntılara değinirken, Fethiye’nin destek vermesi halinde kötü başlanan sezonu iyi bitireceklerini ifade etti.

TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor geride kalan 5 maçta galip gelemezken, 2 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Türkiye Kupası maçında Sancaktepe’yi eleyerek umut veren Fethiyespor, Tokatspor deplasmanından da 1 puan ile dönmesiyle gözler kendi evinde oynayacağı Menemen Belediyespor maçına çevrildi.

Fethiyespor teknik direktörü Levent Eriş bir basın toplantısı düzenleyerek geçen süreyi değerlendirdi. Eriş 28 kişilik bir kadroya sahip olduklarını dile getirerek “4 haftalık lig içerisinde istediğimiz sonuçları alamadığımız bir gerçek. 4-5 maçta 2 puanı hiç beklemiyorduk. Sonucu hiç hak etmedik. Senelerdir küme düşmeme mücadelesi veren bir takımı, geçen sezon son 3 haftada kimseye minnet etmeden, kimseden en ufacık bir beklentimiz olmadan bu yürekli futbolcularımızla,yönetimimizle hep beraber el ele vererek, Fethiyespor’umuzu lig’e tuttuk” dedi.

“Bizim suçumuz vizyon büyütmek mi?“

Levent Eriş Fethiyespor’un hedeflerini büyüttüklerini belirterek “Bizim suçumuz sezon başında bu takım şampiyonluğa oynayacak, bu takım şampiyon olmak için her türlü mücadeleyi verecek demek mi ? “ ifadelerini kullandı. Ayrıca takımın yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değinen Levent Eriş “Bir de gelsinler bu takımın geçen seneden beri yaşadığı ekonomik sıkıntılarını önce bir irdelesinler. Bunu öyle dışarıdan çok biliyormuş edasıyla kimsenin bir şeyler söyleme hakkının olduğunu düşünmüyorum. Kulübümüzün itibarını bozmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ve bugüne kadar ufacık bir ekonomik sıkıntının, takımın antrenmana çıkmasına engel olmasına izin vermiyoruz. Bugün prim verilmediği için antrenmanlara çıkmayan takımlar var. Ben 8 aydır bu takımın başındayım. Bir tane böyle bir şey gördünüz mü? Duydunuz mu?” dedi.

“Pes etmeyeceğim”

Sezon sonunda kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini söyleyen Eriş “Futbol sadece parayla oynanan bir oyun değil. Aç ayı da oynamaz yani biraz da bunu irdelemek lazım. Ama son iki haftada müthiş bir disiplin söz konusu sahanın içinde. Ben oyuncularımızın güzel bir disiplin içerisinde çok güzel şeyler başaracağına inanıyorum. Biz kötü başladık ama iyi bitireceğiz biz bize inanan herkesin başını dimdik gezdireceğiz. Bu konuda pes etmeyeceğim” dedi.

Bakmadan Geçme