KURBAN KESİM YERLERİNDE BÜYÜK YOĞUNLUK YAŞANDI

Fethiye'de kurban bayramı coşkusu sabah erken saatlerde camilerde başladı. Vatandaşlar bayram namazının ardından kurbanlıklarını kestirmek için başta mezbaha olmak üzere talebe yurtlarına hücum etti.

  • 1558
KURBAN KESİM YERLERİNDE BÜYÜK YOĞUNLUK YAŞANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de kurban bayramı coşkusu sabah erken saatlerde camilerde başladı. Fethiye’de Kurban Bayramı namazı sabah saat 07.05’te kılındı. Vatandaşlar bayram namazı için camilere koştu. İlçedeki tüm camiler kurban bayramı namazı için doldu taştı. Camilerde hutbelerde yapılan açıklamalarda birlik beraberlik mesajlarının yanı sıra Kurban ibadeti konusunda bilgiler aktarıldı.

 

Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlar kurbanlık kestirmek için kaymakamlığın belirlediği kesim noktalarına hücum etti. Vatandaşlar, ÇatalarıkMahallesi’ndeki Çarıklı Et Entegre Tesisi’nde küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarını kestirebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Din görevlileri ve veteriner hekimlerin görev yaptığı kesim sırasında sorun çıkmadı. Gün boyu devam eden kurban kesimleri ayrıca Fethiye’deki saray bahçe, fatih talebe yurdu ve kız kuran kursunda da devam etti. Vatandaşlar Kurban ibadetini gerçekleştirebilmek için yoğun bir bekleyiş yaşadı.

Bakmadan Geçme