Kullukcu ''Vatandaş Artık Tamam Diyecektir''

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, seçim çalışmasına başladı

  • 790
Kullukcu ''Vatandaş Artık Tamam Diyecektir''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu,  24 Haziran'da yapılacak olan seçimin kazanının kendileri olacağını  belirterek, sandık başına giden vatandaşların oyunu kullanırken “bu bozuk düzene dur diyecek ve tamam diyeceklerdir.” diye konuştu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü 24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında Fethiye’de çalışmalarını aralıksız hızlı bir şekilde sürdürüyor. Son olarak Paspatur Çarşısı, Kordon Boyu ve Çarşı Caddesinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden CHP’li grup, seçim çalışmaları ve seçimler hakkında görüşlerini vatandaşlara aktardılar. İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu başkanlığında yapılan seçim çalışmalarına bazı belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde coşkulu bir şekilde karşılandıklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Biz inanıyoruz ki artık halkımız bu gidişata, bu düzene ve bu diktatörlüğe dur diyeceklerdir. 24 Haziran tarihi akşamında sandıklardan çıkan sonuçlar neticesinde kazanan biz olacağız” diye konuştu.

 

Kullukçu açıklamasının devamında, "Hükümer seçimin ilanı için ortağı vasıtası ile malumu açıkladı. Erken değil çok erken seçim kararını kamuoyu ile paylaştı. Adeta bir tiyatro izler gibi izledik hemen akabinde OHAL üç ay daha uzatıldı. Yani iktidar her zaman yaptığı gibi bu seçimlerde de olağan üstü koşullar dayatıyor ama biz bu sefer hazırız. Bu seçimleri biz kazanacağız" dedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme