Koray Hayvacı ''Seçmen ekonomiden ve işsizlikten yakınıyor''

İYİ Parti Muğla Milletvekili adaylarından Fethiyeli avukat Koray Hayvacı, Fethiye ve Muğla İlçeleri'nde partisine destek için çalışmalarını sürdürüyor

  • 2573
Koray Hayvacı ''Seçmen ekonomiden ve işsizlikten yakınıyor''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Muğla Milletvekili adaylarından Fethiyeli avukat Koray Hayvacı, Fethiye ve Muğla İlçeleri'nde partisine destek için yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiriyor. Hayvacı, gittiği her yerde büyük ilgi görürken, seçmenin kavga istemediğini, ekonomi ve işsizlikten yakındığını söyledi.


İYİ Parti Muğla Milletvekili adaylarından Fethiyeli avukat Koray Hayvacı, Fethiye ve Muğla İlçeleri'nde partisine destek için yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiriyor. İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatlarındaki başkan ve gönüllüler ile birlikte Muğla'yı karış karış dolaşmaya devam eden Fethiyeli İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Koray Hayvacı, 24 Haziran'da Genel Başkan Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacaklarını, parlamentoya Muğla'dan en az 3 milletvekili sokacaklarını söyledi. Hayvacı Fethiye'nin Üzümlü, Nif, İncirköy, Koru, Söğütlüdere ve Kızılbel mahallelerinde sürdürdüğü seçim çalışmasında kahvehane toplantıları ile ev ziyaretleri yaptı. Tarlalarda çalışan vatandaşları ziyaret eden Hayvacı, İYİ Parti'ye oy istedi.

Dün akşam da Muğla'nın Bayır mahallesine geçen İYİ Parti Muğla Milletvekili 3. sıra adayı Koray Hayvacı, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile önceden belirlenmiş kahvehanelerde toplantılar gerçekleştirip İYİ Parti'nin seçim beyannamesini anlattı. 24 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını ifade eden Koray Hayvacı, ''İYİ Parti'ye ve şahsıma ilgi müthiş. Bu teveccüh çok güzel. Cenab-ı Allah'tan bu teveccühün sandığa yansımasını niyaz ediyoruz. Halk daha çok huzur ve kardeşlik istiyor. Siyasetteki üslubun düzelmesini istiyor. Kısacası kavga istemiyor. Köylünün en büyük sıkıntısı ise ürettiğinin karşılığını alamaması, ekonomisinin zayıf olması ve işsizlikten yakınmasıdır'' dedi.

Bakmadan Geçme