Konserlere yoğun ilgi oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bu yıl 28'incisi düzenlenen Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında gerçekleştirilen konserlere büyük ilgi oldu. Seki Zümrüt Çayırı'ndaki konserde sanatçıların birbirinden güzel hareketli türküleri eşliğinde meydana fırlayan vatandaşlar bol bol oynadı.

  • 788
Konserlere yoğun ilgi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer ilçesinde Seydikemer Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu 28’incisi düzenlen Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi yapılan konserde bölgede yaşayan vatandaşlar ve ilçe halkı bol bol eğlendi. Seki Zümrüt Çayırı’ndaki konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün, Ankara’da bulunması nedeniyle katılamadığı konsere Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, belediye meclis üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nurdan Ünlükal, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seydikemer  halkının birlik ve beraberliğini gösterdiği konserde Fethiyeli sanatçılar Adem Kazan, Mustafa Selçukoğlu, Tahsin Duru, Ali Tunç, Dünya Sipsi Şampiyonu Hüseyin Demir ve Bahar Çömek sahne alırken; sanatçıların hareketli türküleri sırasında vatandaşlar piste fırlayıp bol bol oynadı.

 

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak geleneksel hale getirdiğimiz Seki güreşlerimiz ve konserlerimiz bundan sonraki yıllarda da devam edecek. Birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan bu etkinliklerimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Etkinliklerde bu akşam Türk Halk Müziği sanatçısı Ümmü Erbil’in konseri gerçekleşecek. Bu konser FRT’den naklen yayınlanacak.

 

 

Bakmadan Geçme