KOMEDİ OYUNU, İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Fethiye'de Emek oyuncularının sahnelediği, Ufuk Emek'in yönetmenliğini yaptığı 'Ayıkla Pirincin Taşını' adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Komedi oyununu izlemeye gelenler, adeta kahkahaya boğuldu.

  • 3031
KOMEDİ OYUNU, İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de Emek oyuncularının sahnelediği, Ufuk Emek'in yönetmenliğini yaptığı 'Ayıkla Pirincin Taşını' adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Komedi oyununu izlemeye gelenler, adeta kahkahaya boğuldu.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenen 'Ayıkla Pirincin Taşını' adlı tiyatro oyununa ilgi yoğun oldu. Ray Cooney’in yazdığı, Ufuk Emek’in yönetmenliğini yaptığı'Ayıkla Pirincin Taşını' adlı komedi oyunu,tiyatro severlerle buluştu.İlgi ile izlenen tiyatro oyunu “Gözlerinizden yaş gelene kadar gülmeye hazır olun” sloganıyla duyurulmuştu.Komedi türü tiyatro oyununu Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve eşi, Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay ve eşi, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan, daire amirleri ve tiyatro severler izledi. 11 kişilik amatör oyuncu kadrosu ve 6 kişilik teknik ekipten oluşan 17 kişilik tiyatro oyunu,yaklaşık 5 ayda hazırlandı. Tiyatro oyunu, 1980'li yıllarda bir Bakanın bir otele çapkınlık yapmak için gittiğini ve sonrasında olayların farklı yönlerde karışıp yalanların ortasında çıkılmaz durumlarıanlatıyor. 'Ayıkla Pirincin Taşını' isimli oyunu izleyen herkes adeta kahkaha tufanına boğuldu. Ufuk Emek'in yönettiği komedi türü tiyatro oyununda Nevin Barakalı, Cem Karabiber, Çağla Yaman, Kürşat Başar, B. Taha Akyol, Ogün Özkaya, Müjdat Soydan, Ayşegül Sağır, Ahmet Altınbilek, Fırat Bağcı ve Müge Günay rol aldı.

''SEYİRCİ TEPKİSİ TAM BEKLEDİĞİMİZ GİBİ''
'Ayıkla Pirincin Taşını' adlı oyunun yönetmeni Ufuk Emek, bu oyun için 5 aydır hazırlandıklarını belirterek; tiyatro oyunlarına daha çok seyirci beklediklerini ifade etti. Emek; ''Oyun Ray Cooney’inyazdığı bir oyun. 5 aydır çalışıyoruz. Ağırlık sağlık çalışanlarının olduğu, tamamı ile amatör oyunculardan oluşan ve uzun emekler sonucu ortaya çıkmış bir oyun. Şuan çok keyifli gidiyor. Seyirci tepkisi de tam beklediğimiz gibi. Doğru yerde doğru reaksiyonlar alıyoruz. Güzel bir oyun, birlikte gülüp eğleniyoruz. Oyunun içeriği 1980'li yıllarda bir bakanın bir otelde çapkınlık yapmasıyla başlıyor. Başladığı noktada ortaya başka olaylar çıkması ile ortalık karışıyor. Ve ortaya içinden çıkılmaz durumlar çıkıyor. 11 kişilik oyuncu kadrosu ve arkada 6 kişilik bir teknik ekiple ciddi bir çalışma ve çok büyük bir emek var. Ve buradan Fethiye halkına ufak bir mesaj olarak daha çok seyirci istiyoruz. Tiyatro sanatına gönül vermiş daha çok tiyatro sever istiyoruz. Salonlarımız her defasında daha da çok dolsun istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme