Kökten, 'Fethiye'de olan pandemi ya da ekonomik kriz, Seydikemer'de yok muydu?'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karagedik halkı ile bir araya geldi. Belediye Başkan Aday Adaylarının yanı sıra, Ak Parti eski ilçe başkanlarının katılımı ile adeta Karagedik Mahallesine çıkartma yapan Kökten, 'Hizmetin bahanesi olmaz. Bizde ekonomik kriz var, pandemi var gibi bahaneler olmayacak. Dibimizdeki Seydikemer'in geldiği noktayı görüyorsunuz. Ekonomik kriz yada pandemi Seydikemer'de yok muydu' diye konuştu.  

  • 539

 

Kökten 'Fethiye'de olan pandemi ya da ekonomik kriz, Seydikemer'de yok muydu?'

Öte yandan seçim meydanlarında sarf edilen bazı söylemlere atıfta bulunan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Ben önümüzdeki beş yıl içinde hiçbir şey yapmasam gelipte burada oy isteyemem. Ben bu adaylığı kendimi ifade ederek, yapacağım hizmetleri anlatarak aldım. Ben tuttuğumu koparırım.  "hani birileri diyor ya borsa kuruldu" diye çamur atmayın.  20 yıl yetki sendeydi, elini tutan mı oldu, yapsaydın. Ben açıkladığım projeleri yapmak için geliyorum" dedi.

Katılımın yoğun olduğu halk buluşmasına Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk, Özay Karagöz, Hikmet Selcuk, Mehmet Göksü, Eski Ak Parti Fethiye İlçe Başkanları Mustafa Ali Türkan, Arif Bozyel, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Halk Buluşmasında söz alan Belediye Meclis Üyesi Adayı Veli Duman yaptığı konuşmada Karagedik halkının canla başla çalıştığını belirtti.   

Ak Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz de yaptığı selamlama konuşmasında "Bizler Muhammet Başkan'ın çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz.  Belediyecilik deyince sizlerin de bildiği gibi, akla Ak Parti gelir.  Biz Muhammet Başkan'ın sorunlara Kökten çözümler üreteceğini düşünüyoruz. 31 Mart gecesi Cumhur İttifakı'nın bayrağını dalgalandıracağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

FETHİYE'NİN 41 MAHALLESİNİ TEK TEK DOLAŞTIM
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı konuşmada, "Sizlerin de ilettiği gibi Karagedik'in en başta gelen sorunu imar.  Biz göreve geldiğimizde bu sorunu beraber çözeceğiz. Bunun yanında 500 yataklı yeni hastanemiz Karagedik'e yapılıyor hayırlı olsun.  Fethiye’mizin sorunlarının merkezi hükümetin desteği olmadan çözülmeyeceği aşikar. Belediyemizin bütçesi ile var olan sorunlarımızın çözülmesi mümkün değil.  Önümüzdeki beş yıl için de hep aranızda olacağım” diye konuştu.

Bölgede yaşanan imar sorunu nedeni ile kaçak villaların durumunu soran vatandaşlara cevap veren Başkan Adayı Kökten, geçtiğimiz günlerde Turizm Bakanı'nın Fethiye'ye geldiğini hatırlatarak sorunların çözüleceğini belirtti.  

Konuşmasına devam eden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten "Ben şimdiye kadar hiç bir aday adayı ya da başkan adayı ile ilgili hiç bir kötü söz söylemedim. Ben sizlere yapacak olduğumuz hizmetleri konuşmaya geldim. Sonuç olarak bir birimizi kötüleyerek bir yere gelemeyiz. Ben şimdi buradan sesleniyorum. Bir adayımız 5 yıl görev yaptı. Bir adayımız 20 yıl görev yaptı. Acaba bunlar bu trafik sorununu görmediler mi? Bizler trafik sorununu çözmek için katlı otopark yapacağız.  Şehir merkezindeki trafiği rahatlatmak için, tüm halkımızın görüşünü alarak yapacak olduğumuz, yeni belediye hizmet binası ile şehir merkezinden taşıyacağız. Mevcut Belediye hizmet binamız ne Fethiye'ye yakışıyor, ne de bizlere yakışıyor" diye konuştu.

"SİZİ YÜKSEK SU FATURASI VE OTOPARK ÜCRETLERİNDEN KURTARACAĞIM"
Sizlerin de bildiği gibi geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile Ankara'da 4 saat süren bir görüşme yaptım. Konu Fethiye'nin il olmasıydı. Genel Başkanımız "Seçimi al gel, Fethiye il olacak, ilk beş ilçenin içinde yer alacak" dedi. 
"Fethiye'nin il olması ile birlikte sizleri yüksek su faturasından ve otopark ücretlerinden kurtaracağım" diye konuştu.

Bakmadan Geçme