Kökten, AFAD Gönüllüleri'ni Ziyaret Etti 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Fethiye'de bulunan AFAD gönüllülerini ziyaret etti. 

  • 440

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, AFAD gönüllülerinin taleplerini dinledi. Fethiye’nin deprem kuşağında bulunduğunu hatırlatan Başkan Adayı Kökten, göreve seçildiği takdirde bu yöndeki eylem planlarını ilgili kurum, kuruluş ve STK’lar ile hazırlayacaklarını belirtti. 

 

Kökten, AFAD Gönüllüleri'ni Ziyaret Etti 


Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “AFAD Fethiye Ekibini ziyaret ederek, Fethiye için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında sohbet ettik. Bildiğiniz gibi Fethiye deprem kuşağında yer alıyor. Biz bu konuya duyarsız kalmayacağımızı, 1 Nisan’dan itibaren uygulamaya alabileceğimiz eylem planlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Göreve seçildiğimiz takdirde hep beraber olası bir deprem afetine hazır olabilmek adında tüm eksikliklerimizi gözden geçireceğiz” dedi. 

 

Kökten, AFAD Gönüllüleri'ni Ziyaret Etti 

Mahalle Afet Gönüllüleri Fethiye Temsilcisi ve Ekip Lideri aynı zamanda AFAD Gönüllüsü Mehmet Erpolat açıklamasında, “Afetlerle ilgili yerel potansiyeli arttırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Deprem, sel, orman yangınları gibi bütün afetlerde varız. 200’e yakın üyemiz var. Bununla ilgili eğitim ve operasyonlara katılıyoruz. Muhammet beye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu afetler farkındaki duyarlılığını biliyoruz” diye konuştu.

 

Kökten, AFAD Gönüllüleri'ni Ziyaret Etti 

Bakmadan Geçme