Kökten, ADM ve AYDEM'i Ziyaret Etti 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ADM ve AYDEM bölge yöneticiliklerine ziyarette bulundu. 

  • 406

İlk olarak ADM Fethiye İlçe İşletme Yöneticisi Oğuzhan Çakır’ı ziyaret eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Yaklaşık 1,5 yıl önce Fethiye’ye geldiğini belirten Çakır, ilçenin dinamiklerini çok bilmediğini ama seçimin çok çetin geçeceğini söyleyerek Başkan Adayı Kökten’e başarılar diledi.

 

Kökten, ADM ve AYDEM'i Ziyaret Etti 

Kökten, “Fethiye’nin artık hizmete ihtiyacı var. Çünkü sorunlar oldukça birikti. Önümüzdeki süreçte Fethiye’ye hizmet etmemiz gerekiyor. Fethiye’de yaşayan insanların da hizmet beklediğini görüyoruz. Çünkü artık sıkışmış bir Fethiye var. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içinde beraber çalışırız” şeklinde ifadeler kullandı. 

 

Kökten, ADM ve AYDEM'i Ziyaret Etti 


Daha sonra AYDEM Bölge Yöneticisi Veli İkiz’i ziyaret eden Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, görevli personele kolay gelsin dileklerini iletti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’ye hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıl beraber çalışacağız” dedi.

 

Kökten, ADM ve AYDEM'i Ziyaret Etti 

Bakmadan Geçme