Kocadon, Demir ve Karakaya Bir Arada

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin Muğla'da mevcut başkan Osman Gürün'ü aday göstermesinin ardından ziyaretlerine devam eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'unProf.Dr.Nurettin Demir ve Oral Karakaya ile bir araya gelmesi dikkat çekti.

  • 1031
Kocadon, Demir ve Karakaya Bir Arada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin Muğla’da mevcut başkan Osman Gürün’ü aday göstermesinin ardından ziyaretlerine devam eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’unProf.Dr.Nurettin Demir ve Oral Karakaya ile bir araya gelmesi dikkat çekti.

Türkiye’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için adayını Muğla’da belirleyen CHP’de hareketlilik devam ediyor. CHP’nin Muğla için aday adaylıklarını açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla eski Milletvekili Prof.Dr.  Nurettin Demir ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde bir araya geldi. Bu buluşmanın ardından dikkatleri üzerine çeken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, buluşmada çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak şunları yazdı:“Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı döneminde daha öncede bir araya geldiğimiz değerli büyüğüm Prof.Dr.Nurettin Demir ve Oral Karakaya ile Göcek'te önümüzdeki siyasi süreci değerlendirdik. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme