KOCADON -HEDEFİMİZ SEÇİM KAZANMAK-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti

  • 664
KOCADON -HEDEFİMİZ SEÇİM KAZANMAK-
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kocadon, Muğla’da bir değişim rüzgarı estiğini ifade ederek; “Tabii aday olmak kolay, önemli olan sandıktan çıkmaktır. Oynanmamış maç kazanılmış maç değildir. Bizim hedefimiz seçim kazanmaktır” diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak CHP Fethiye İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kocadon’u CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu karşıladı. İlçe binasında partililere seslenen Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına neden aday adayı olduğunu anlattı. Muğla’da değişim rüzgarı estiğini ve bu rüzgarı yakalamak gerektiğine dikkati çeken Kocadon, Büyükşehir yasasından doğan sıkıntılara da değindi.

 “CHP ADAY ADAYI KİM OLURSA OLSUN ONUN ARKASINDAYIZ”

Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret eden Mehmet Kocadon’a teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Bugün aramızda CHP’nin Bodrum belediye başkanımız ve aday adaylarımızdan sevgili Mehmet Kocadon bulunmakta. Kendisi bu süreç hakkında bizleri bilgilendirdi.Muğla Büyükşehirdeki CHP aday adayı kim olursa olsun onun arkasındayız. Biz CHP’nin amaçları, ilkeleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu noktada da tüm aday adaylarımızın arkasında olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, “Bugün değerli ilçe başkanımızı arayarak kendisine Fethiye’ye geleceğimi söyledim. Oda meclis olduğunu söyleyince çok mutlu oldum hem sizleri görüp hem de partimi ziyaret etmiş oldum. 2016 yılından beri ben bu yolda devam ediyorum. 20 Yıla yakın Belediye Başkanlığı yapıyorum. Belde belediye başkanlığı ve Bodrum yarımadası belediye başkanlığı yaptım. Basamakları tek tek çıkarak buralara geldim” dedi.

 “BÜYÜKŞEHİR YASASI MUĞLA’YA UYGUN DEĞİL”

Büyükşehir yasasının Muğla’ya uygun bir sistem olmadığının altını çizen Kocadon, şunları söyledi: “Biz Bodrum’da 10 tane belediye kapattık. Kolay değil. Bu belediyelerin hem borçlarını üstlendik, hem de hiçbir personeli havuza koymadık. Hepsini kadromuza aldık. Tabii bu Büyükşehir yasasından kaynaklanan zorlukları hepimiz yaşıyoruz. Bu sistem Muğla’ya uyan bir sistem değil. Çünkü büyükşehirleri küçükşehirlere bağladılar. Böyle uygun gördüler ve bu hale geldik. Tabii bu yaşadığımız süreçte büyükşehirin yeni kadrolaşmasından dolayı sıkıntılar yaşandı.”

 “SEÇİM SANDIKTAN ÇIKINCA KAZANILIR”

Kocadon,“Özellikle son zamanlarda seçim atmosferine girdiğimizde Muğla’da bir değişim rüzgarı esiyor bu rüzgarı da yakalamak lazım. Bu yüzden ben CHP’mizin gücüne inanarak Muğla Büyükşehir başkanlığına aday oldum. Tabii aday olmak kolay, önemli olan sandıktan çıkmaktır. Oynanmamış maç kazanılmış maç değildir. Bizim hedefimiz seçim kazanmaktır. Seçim sandıktan çıkınca kazanılır. Ve Muğla’nın oyları nasıl bilinçli kullandığını bilen biriyim. Onun için CHP’mizin böyle yerleri kaybetme hakkı yoktur. Halka en büyük moral gücüyüz. Bizler büyük kaleleriz. Bu kalelere yeni kaleler eklemek zorundayız. Özellikle yeni kaleleri keşfetmek lazım. Hepimizi zorlu bir süreç bekliyor. Bu süreçte birlik beraberlik içinde el ele tutuşarak birlikte mücadele vereceğiz. Bütün arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Bakmadan Geçme