Kim Nerde Oy Kullandı? Ne Mesajı Verdi? İşte ayrıntılar

Fethiye'de milletvekilleri ve siyasiler oylarını kullandılar

  • 3250
Kim Nerde Oy Kullandı? Ne Mesajı Verdi? İşte ayrıntılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, oyunu Fethiye’deki Hatem okulları 1003 nolu sandıkta kullandı.

Hasan Özyer;  “İstikrar ve huzur kazansın istiyoruz. Yeni bir sisteme geçiyoruz. Koalisyonsuz bir dönem yaşanacak'' ifadelerini kullandı. Özyer; ''Demokrasiye saygı göstereceğiz. Yeni bir sisteme Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiyoruz. Yüzde 50 artı oy alan seçimi kazanacak. Türkiye bugüne kadar büyük bir kalkınma hamlesi geçirmiştir. Bu güçlü Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye, sorunlarını daha iyi şekilde aşacak. Kuvvetler ayrılığını savunuyorum. Güçlü bir meclisin oluşacağını görüyorum. Demokrasimize ve devletimize hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner eşi ile birlikte oyunu Hatem okulları 1007 nolu sandıkta kullandı. Kaymakam Muzaffer Şahiner, Hatem okulları 1007 nolu sandıkta oyunu kullanırken; ülkemize ve milletimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sandık görevlilerine başarılar dileyen Kaymakam Muzaffer Şahiner oy verme işlemini tamamladıktan sonra; “Bu seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Hem seçim öncesi, hem seçim sırası ve sonrasında tüm tedbirleri aldık. Fethiye'de 330 sandıkta 114 bin seçmen oy kullanıyorlar. Emniyet ve jandarmamız ile birlikte yoğun bir güvenlik önlemi alındı. Bu seçimde emeği geçen seçim kurulu görevlilerimiz ile polis ve jandarmamıza teşekkür ediyoruz. Seçimler ülkemize hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da oyunu kullandı.Yunus Nadi İlkokulu’na eşi Nesrin Saatcı ile birlikte gelerek 1162 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Saatcı, sandık görevlilerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Oy verme işleminin ardından Başkan Saatcı, gazetecilerle yaptığı açıklamada; “Bu seçim, sonuçları itibariyle ülkede birliğe, beraberliğe, kucaklaşmaya, ortak akla, hoşgörüye inşallah vesile olsun, bir kapı açsın. Biz eğriye eğri, doğruya doğru diyen insanlarız. Eşit şartlarda bir seçime gidilmedi. Çok ‘oldu bitti’ erkenin de erkeni bir seçim oldu'' dedi. Saatcı; ''Yarışanlar her kulvarda eşit şartlarda yarışmadı. Bir tarafta bütün devlet imkânlarını arkasına alan bir güç, bir tarafta da halkın yaptığı bağışlarla ayakta durmaya çalışan diğer adaylar. Bu anlamda da adaletli bir seçim ortamı oluşmadı. Ama sonuç itibariyle halkın sağduyusuna, sandıktan çıkan milletin iradesine hepimiz saygı göstermek zorundayız.  Kamplaşmanın, gruplaşmanın, ötekileştirmenin artık ortadan kalktığı, kazanan kim olursa olsun herkesi kucakladığı, ‘sen benden değilsin, düşmanımsın’ zihniyetinin ortadan kalktığı bir ülke temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan, oyunu Hatem okulunda kullandı. Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş'ın oy kullandığı Hatem okulunda Kadın Kolları başkanı, gençlik kolları ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte oy kullanmaya gelen AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, hayırlı olsun dilekleri ile oyunu kullandı. Sandık kurullarında görev yapanlara başarılar diledikten sonra 1010 nolu sandıkta oyunu kullanan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan yaptığı açıklamada; ''Bu seçimlerin ülkemize ve milletimize  hayırlar getirmesini diliyorum. Pozitif ayrımcılık bizden yana. Halkımızın büyük teveccühleri ile Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ak Parti'de daha güçlü olarak iktidara devam edecektir'' dedi.

CHP MuğlaMilletvekili adaylarından Fethiyeli eczacı İbrahim Ertürk vatandaşlık görevini Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eşi ve oğlu ile birlikte gerçekleştirerek oy kullandı. CHP Muğla Milletvekili adayı İbrahim Ertürk sandık kurul üyelerine kolay gelsin diyerek oy verme işlemini gerçekleştirdi. Ertürk oy verme işleminden sonra yaptığı açıklamada “Demokratik hakkımızı kullandık” diye konuştu.

CHP Muğla Milletvekili adaylarından Fethiyeli eczacı İbrahim Ertürk vatandaşlık görevini Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eşi ve oğlu ile birlikte oy kullanarak gerçekleştirdi.

CHP Muğla Milletvekili adayı Fethiyeli eczacı İbrahim Ertürk eşi Şadan Ertürk, oğlu Emre Ertürk ile birlikte Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1287 nolu sandıkta oy kullandı. Kardeşi Ahmet Ertürk, yeğeni Okan Erdoğan ile birlikte oy verme işlemini gerçekleştiren CHP Muğla Milletvekili adayı İbrahim Ertürk demokratik hakkımızı kullanmak için sandığa gittik dedi. Ertürk “Uzun ve yorucu bir seçim sürecinden sonra artık söz milletin demokratik hakkını kullanmak için sandığa geldiler. Bizde bu sandıklara ve oylara sahip çıkmak için yollardayız. Şimdi de eşim ve oğlumla vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah yarın sabaha daha mutlu, güzellikler ve kardeşlik dolu aydınlık günlere uyanmak için Türkiye’de birlikte oluruz düşüncesiyle tüm hemşerilerime milletime saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Muğla Milletvekili adayı Av. Koray HayvacıCumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimlerinde oyunu eşi Özlem Hayvacı ile birlikte kullandı. Hayvacı seçimlerin Türk demokrasisine hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

İyi Parti Muğla Milletvekili adayı Av. Koray HayvacıCumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli Genel Seçimlerinde oyunu eşi Özlem Hayvacı ile birlikte Özel Hatem Okulunda 1009 nolu sandıkta oy kullandı. Oy vereceği sandık kuruluna İyi Parti İlçe Başkanı Suat Aybek ve eşi Özlem Hayvacı ile birlikte gelen Koray Hayvacı sandık kurulu üyelerine başarılar diledikten sonra vatandaşlık görevini yerine getirerek oyunu eşi ile birlikte aynı sandıkta kullandı. Hayvacı oy verme işleminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada; “Seçimler dolayısıyla vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Ülkemize hatta tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyoruz. Şu anda tüm dünya nefesini tutmuş Türkiye’nin seçim sonuçlarını bekliyor. Türk milleti tüm mazlumların, kimsesizlerin bir sesi olduğu için elbette Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetecek kişilerin beklentisi tüm dünya tarafından takip edilmektedir” dedi. Hayvacı “Allah’ın izni ile sağ salim bir seçim olacağından hiçbir şüphemiz yok. Sandıkların açılmasıyla birlikte de artık yüce Türk milleti kimi takdir ederse başımızın üstünde yeri var. Bugünün tüm siyasi partilere tüm siyasi partinin yöneticilerine ve adaylarına başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Milletimize de hayırlı olmasını diliyorum. Bende eşimle birlikte görevimizi yerine getirdik. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Başkanımızdan, İlçe Başkanımızdan tüm teşkilatlarımızın yöneticileri, gönüllüleri ve yola çıktığım tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Milletimiz bizi nerde görmek isterse biz oradayız. Türk milleti demokrasiyi çok iyi öğrendi. Bunun bedellerini ödeye ödeye öğrendi” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, oyunu eşi ve çocukları ile birlikte Hatem okulunda kullandı. Oy verme işleminin ardından kısa bir açıklamada bulunan Kayabaş, ''Ülkemizin istikrarının devam edeceğine inanıyorum. Bizlere inananların teveccühüne en iyi şekilde hizmetle karşılık vereceğiz'' dedi.
Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, oyunu eşi Özlem Kayabaş ve çocukları Zehra Ceylin ve Talha Kayabaş ile birlikte Hatem okulu 1010 nolu sandıkta kullandı. Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, oy verme işlemi öncesi sandık kurulu görevlilerine başarılar diledi. Eşi, kızı ve oğlu ile birlikte oy verme işlemini tamamlayan Kayabaş, gazetecilere ''Fethiye'de hava çok güzel. Seçim de çok güzel geçiyor. Önemli bir seçim devresi geçirdik. Bu devrede tam 8 kilo verdim. Seçmenlerimizle çok güzel şekilde kaynaştık. Ülkemizde iktidarın istikrardan yana devam edeceğine inanıyorum. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Seçilirsek en iyi hizmetleri getireceğime söz veriyorum. Devletimizin birlik ve beraberliği için bu seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme