KERAMETTİN YILMAZ AK PARTİ'YE GEÇTİ

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Keramettin Yılmaz Ak Parti'ye geçti. Keramettin Yılmaz, Fethiye'de İYİ PARTİ ile CHP'nin ittifaka gittiğini ve tek adama teslim edildiğini belirterek '4-5 tane aday adayı arkadaşımızın emekleri boşa çıkmıştır' dedi.

  • 9969
KERAMETTİN YILMAZ AK PARTİ'YE GEÇTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2005 - 2009 ve 2009 - 2014 yıllarında iki dönem Ölüdeniz Belediye Başkanlığı yapan, 2014 seçimlerinde CHP'nin Fethiye Belediye başkan adayı olan ve Mart 2019 seçimlerinde CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Keramettin Yılmaz, aday adaylığından çekilerek Ak Parti'ye katıldı. Sabah saatlerinde istifa etmek için CHP İlçe Teşkilatı'na giden Keramettin Yılmaz, kapıların kapalı olması nedeniyle istifa dilekçesini veremedi.

Ardından yaklaşık 50 kişilik bir grupla Devlet Su İşleri Binası önünde basın açıklaması yaparak, CHP'den istifa dilekçesini imzaladı.

Keramettin Yılmaz "Fethiye tek adamlığa teslim edilmiştir. Bu bizim suçumuz değil, genel merkez tarafından 6 yıldır sürekli oyalama politikası yapıldı. Fethiye, Babadağ gibi tektir ama oyun kurucu tek değildir. Siz oyunu bozdunuz. Fethiye'yi seçeneksiniz bırakmak istemedim. 20 yıldır tek adama bırakmamak için bugün bunu gerçekleştiriyoruz. 6 aydır genel merkezde başını kuma gömmüşler, adaylık verecekler. Genel başkana söylüyorum, hevesimi kırdınız. İl teşkilatı, 4 milletvekili, ilçe teşkilatı tek ses çıkmıyor. Genel merkez tabanı görmüyor. 4 aydır yalvarıyoruz. Ön seçim yapalım, kim aday çıkarsa o aday olsun dedim. Yüzümüze bakan yok. Fethiye'de yerel seçimler var. Bir Allah'ın kulu çıkarak aday göstereceğiz demiyor. CHP'nin adayı yok. Bizde seçeneksiz bırakmıyoruz. İstifa dilekçesini imzalıyorum. CHP Aday adaylığından da çekiliyorum" ifadelerini kullandı.

Keramettin Yılmaz daha sonra grupla birlikte yürüyerek Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'na gitti. Burada Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu ta tarafından karşılandı. Bekir Eser "Bize bir oy getirecek herkese kapımız açıktır. Bizim sevdamız Fethiye sevdasıdır" açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme