Kepçe Operatörü Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde göçük altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti. Evli iki çocuk babası olan kepçe operatörü toprak yığını altında kalarak can verdi.

  • 13167
Kepçe Operatörü Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye ilçesinde göçük altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti. Evli iki çocuk babası olan kepçe operatörü toprak yığını altında kalarak can verdi.

Fethiye’nin Karagedik Mahallesi Eti Krom Maden Ocağı işletmesinde sabah saatlerinde maden sahasında bulunan yığıntıları düzeltmekte olan kepçe operatörü evli iki çocuk babası Yusuf Yıldız (53) sahada bulunan maden yığıntısının aniden kepçenin üzerine kayması sonucu yığıntı altında kaldı. Maden işletmesinde çalışan diğer görevliler 112 ihbar hattından yardım istedi. Fethiye ilçe emniyet müdürlüğü polis ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yusuf Yıldız yığıntı altından çıkartılırken hayatını kaybettiği belirlendi.  Çalıştığı kepçe içerisinde yığıntı altında kalarak can veren Yusuf Yıldız’ın cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ve araştırma ekiplerinin yaptığı tespitlerinin ardından ön inceleme olarak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alan yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti.

Bakmadan Geçme