Kayaköy'de Yaşayan Yabancılardan Örnek Davranış

Fethiye Kayaköy Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde, bölgede yaşayan İngiliz uyruklu vatandaşlar ile gönüllerden oluşan grup mahalle merkezi, Darboğaz Plajı ve Hisarönü yolu üzerinde çevre temizliği yaptılar.

  • 905
Kayaköy'de Yaşayan Yabancılardan Örnek Davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi ilgililerinin de yer aldığı temizlik çalışması adeta bir kampanyaya dönüştü. Muhteşem doğası, tarihi dokusu ve plajları ile herkesin beğenisini kazanan Kayaköy’de çevrenin temiz kalması adına adeta seferberlik düzenlendi. Mahalle sakinleri, gönüllüler ve İngiliz uyruklu vatandaşların yer aldığı temizlik çalışmasında bir ton çöp toplandı. Mahalle merkezi, Darboğaz Plajı ve Hisarönü yolu üzerinde yapılan temizlik çalışmasına katılanlar, çevreye saygı duyulması gerektiğini belirttiler.

 

Konu hakkında açıklama yapan Kayaköy Muhtarı Metin Ekiz, “Mahallemizde yaşayan İngiliz uyruklu vatandaşlar, mahalle sakinlerimiz ve gönüllüler muhtarlığımıza gelerek bir talepte bulundular. Düzenlediğimiz çevre temizliği kampanyasına katılım her geçen gün artıyor. Mahalle merkezi, Darboğaz Plajı ve Hisarönü yolu üzerinde temizlik çalışması gerçekleştirdik. Yaklaşık bir ton çöp topladık. Fethiye Belediyesi tarafından bize gönderilen araca yükledik. Arkadaşlarımız özverili ve gayretli bir çalışma sergiledi. Yol güzergahı boyunca tertemiz bir alan oluşturdular. Vatandaşlarımızdan ricam çevremizi kirletmesinler. Bizden sonraki nesilleri de düşünerek çevremizi kirleterek doğayı tahrip etmeyelim” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme