Kayabaş Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğt'i makamında ziyaret ettiler.

  • 1185
Kayabaş Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş adaylığının açıklanmasının ardından ilçede Kamu Kurumu ve kuruluşlarının yanı sıra Oda ve STK’lara da ziyaretler düzenliyor. Önceki gün ziyaretlerine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek başlayan Muhittin Kayabaş beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve beraberindeki heyet Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i de ziyaret etti. Sıcak ve samimi geçen görüşmede Fethiye’nin sorunları, Ziraat Odasının Belediyeden beklentileri ile birlikte çiftçilerinde sorunları ele alındı. Muhittin Kayabaş, AK Parti iktidarının çitçilere yönelik sağladığı desteklerden bahsederken Fethiye’yi de AK Belediyecilikle tanıştırmak istediklerini ifade etti.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit de Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyete ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek, kendilerine başarılar diledi.

Bakmadan Geçme