KAYABAŞ, HEMŞEHRİ GRUBU İLE BİRARAYA GELDİ

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda diğer illerden gelerek Fethiye'ye yerleşen değişik sektörlerde faaliyet gösteren Fethiye Hemşehri Grubu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

  • 810
KAYABAŞ, HEMŞEHRİ GRUBU İLE BİRARAYA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Kayabaş, birçok mahallede toplantılar gerçekleştirirken, Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli toplantı salonunda, diğer illerden gelip Fethiye’ye yerleşen ve kendilerine Fethiye Hemşeri Grubu adı veren grupla da bir araya geldi.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında projelerine yer verdi. Kayabaş  “Bu sefer Cumhur İttifakı işbirliğinde Fethiye’yi AK Belediyecilikle buluşturacağız. Partili partisiz tüm halkıma sesleniyorum; biz biriz ve beraberiz. Kesinlikle hizmet etmeye geliyoruz. Her anlamda halkımızın hizmetkarı olacağız. Fethiye’nin bütçesi ile yapılamayacak kadar büyük projelerimiz var. Biz Ankara’dan bu sözü aldık da geldik. Seçimi kazanın, projeleri getirin ne isterseniz gerçekleştirelim” ifadelerine yer verdi.

  

Bakmadan Geçme