Kayabaş, Çiftçinin dertlerini Ankara'ya taşıyacak

Ak Parti Muğla Milletvekili 3. sıra adayı Ziraat Mühendisi Muhittin Kayabaş çiftçinin dertlerini ve sıkıntılarını Ankara'ya taşıyacağını söyledi

  • 1178
Kayabaş, Çiftçinin dertlerini Ankara'ya taşıyacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Muğla Milletvekili 3. sıra adayı Ziraat Mühendisi Muhittin Kayabaş çiftçinin dertlerini ve sıkıntılarını Ankara'ya taşımak ile mükellef olduğunu bildirdi. Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da ''Ak Parti'ye vatandaşların, esnafların ve tüccarların teveccühü oldukça yüksek'' diye konuştu.
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri çalışmalarını en üst düzeyde sürdüren Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Fethiyeli Ziraat Mühendisi Muhittin Kayabaş ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundular. Muğla Büyükşehir Belediyesi Karaçulha Toptan sebze ve meyve halindeki tüm ardiyeleri bir bir dolaşan Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için destek talebinde bulundular. Üreticilerin yanı sıra esnafların ve tüccarların dert ve dileklerini de dinleyen Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, çiftçinin, esnafın dertlerini Ankara'ya taşıyacağını söyledi.

Kayabaş; ''30 yıldan beri bu halin tozunu toprağını yutmuş bir kardeşiniz olarak burada hizmet vermekteyim. Bütün haldeki kardeşlerimizin dertlerini, sıkıntılarını bilen birisiyim. Onların bu sıkıntılarının çözümü için gözü, kulağı, sesi olarak bu işe baş koyduk. Bugün kardeşlerimiz ile güzel bir sohbet oldu. Ziyaretlerle kendilerini de mutlu ettik. Onlarla beraber olmaktan mutlu olduk. Çünkü birbirimizin dilinden en iyi anlayan bizleriz. Bütün esnaf arkadaşlarımızla her gün görüşüyoruz zaten, kendim de esnafım. Fethiye'mizin bu güzel kasabasından Türkiye'nin değil, dünyanın her yerine ürün gönderilmekte. Bunun esas çilesini çeken burada hizmeti yapan arkadaşlarımız. Bu kardeşlerimizin dertlerini Ankara'ya taşımak bizim başlıca görevimiz olacak. Onlar da bizi kendilerinden biri olarak gördüler ve o şekilde sahiplendiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Herkese hayırlı bol kazançlar diliyoruz'' dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da halkın Ak Parti'ye büyük teveccühte bulunduğunu belirterek; ''Milletvekili adayımız Muhittin Kayabaş Bey ile esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Şu anda da Karaçulha halindeyiz. Vatandaşlarımızın, esnafın, tüccarların teveccühü yüksek. Sağ olsunlar. Kendilerine hayırlı işler diliyoruz'' diye konuştu.
 

 

Bakmadan Geçme