KATİL KOCA TUTUKLANDI

Fethiye'de eve alkollü geldiği için tartıştığı eşini tabancayla vurarak öldüren Birol Ü. (37) çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alkollü katil zanlısı Birol Ü.'nün savcıya ifade evereceğim diyerek jandarmaya ifade vermediği öğrenildi.

  • 3419
KATİL KOCA TUTUKLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Faralya Mahallesi Kızılkaya Sokakta önceki gece 03.00 sıralarında eve alkollü gelmesi nedeniyle eşi Gamze Ü. (31) ile tartışan Birol Ü., tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ruhsatsız tabancasıyla eşini 3 çocuğunun gözleri önünde vurarak öldürmüştü. Birol Ü., olayın ardından Ölüdeniz jandarma karakolunu telefonla arayıp eşini vurduğunu bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri eve ulaştığında Gamze Ü.’nün hayatını kaybettiği belirledi. Gözaltına alınan Birol Ü., ifadesi alınmak üzere götürüldüğü Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığında konuşmak istemedi. Gamze Ü.’nün cesedi Muğla Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Faralya Mahallesi mezarlığında dualar ve gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Jandarma olası yeni bir olay çıkmaması için mezarlık ve çevresinde tedbir aldı. Eşini öldüren Birol Ü. Hazırlanan suç dosyasıyla çıkarıldığı Fethiye Adliyesinde tutuklanarak Eşen T Tipi Cezaevine gönderildi. Jandarmada ifade vermeyen Birol Ü.’nün Cumhuriyet Savcılığına ifade verdiği anlaşıldı.

KAÇARAK EVLENMİŞ

Öte yandan 14 yıllık evli olan çiftin bir birlerini severek hatta kaçarak evlendiği öğrenildi. Lise yıllarında Gamze Ü’nün Birol Ü.’ye kaçarak evlendiği ifade edildi.

3 ÇOCUK ÖKSÜZ KALDI

Birol Ü.’nün özellikle alkol aldıktan sonra eşiyle tartıştığı ve kaçarak evlendiği eşini sık sık dövdüğü iddia edildi. Birol Ü.’nün Gamze Ü.’yü öldürmesinin ardından Deniz Ü. (13), Volkan Ü. (10) ve Umut Ü. (3) yaşlarındaki çocukları öksüz kaldı.

Bakmadan Geçme