Karaca, 'Milletimizin Milli İradesine Yapılmış Bir Saldırıdır'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • 965
Karaca, 'Milletimizin Milli İradesine Yapılmış Bir Saldırıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimiz, 15 Temmuz’da, birlik ve beraberlik ruhu ile canı pahasına sokaklara çıkarak, demokrasinden yana tavrını ortaya koymuş, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü herkese göstermiştir. Bu alçak girişim, milletimizin milli iradesine yapılmış bir saldırıdır.

 

Darbe girişimini planlayan, öncesinde bilip göz yuman, işbirliği içerisinde olan, bu ülkenin silahını kendi vatandaşına doğrultan alçakları ve tüm işbirlikçilerini lanetliyorum. Ancak darbe girişiminden bihaber olan, emir-komuta ile komutanlarının sözünü dinleyip, sokağa indirilen asker evlatlarımıza, Mehmetçiklerimize el kaldıranları da kınıyorum.

 

Demokrasiden yana saf tutan tüm vatandaşlarımızın önünde saygıyla eğiliyor, ülkemizde bir daha böyle bir darbe girişiminin gerçekleşmemesini, yaşananlardan ders çıkartılmasını diliyorum.Tümşehitlerimizirahmetle yad ederek, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Bakmadan Geçme