Karaca, 'Fethiye'de farkındalık yaratacağız'

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve CHP Heyeti, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alim Karaca, 'Benim kavgacı bir yanım yoktur. Ankara ile de Muğla ile de Fethiye ile de barışığım. Hiç kimse ile bir problemim yok onun için seçimleri kazanmamız halinde hep beraber 5 yıl içinde Fethiye'de ciddi bir farkındalık yaratacağımıza ve güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum' dedi.

  • 1189
Karaca, 'Fethiye'de farkındalık yaratacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve CHP Heyeti, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alim Karaca, “Benim kavgacı bir yanım yoktur. Ankara ile de Muğla ile de Fethiye ile de barışığım.  Hiç kimse ile bir problemim yok onun için seçimleri kazanmamız halinde hep beraber 5 yıl içinde Fethiye’de ciddi bir farkındalık yaratacağımıza ve güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

CHP Heyetini FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Ramazan Dim, Fatih Tufan karşıladı. CHP Muğla eski Milletvekilleri Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan, Ali Cumhur Yaka’nın yanı sıra CHP İlçe Teşkilatından yoğun bir katılımla gerçekleşen ziyarette konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da 31 Mart seçimlerinde Alim Karaca'ya başarılar dileyerek, “Bu iş ekip olayı. Herkesin seveceği, hizmet edecek arkadaşlarla yola çıkmanız ve liyakat çok önemli.” dedi. FTSO’nun kurumlar arası işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayan Osman Çıralı, “Biz tüm kurumlarla uyum içinde çalışma kararlılığı içindeyiz. FTSO olarak en önemli projemiz Babadağ Projesi. Göreve seçilmeniz durumunda bu konuda destek vermeniz bizim için çok önemli. Projemizi 2020 Dünya Hava Oyunlarına yetiştirmemiz gerekiyor.” diye konuştu.  Çıralı daha sonra Fethiye'nin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin FTSO tarafından hazırlanan dosyayı Alim Karaca'ya sundu.

 

PROJELERİMİZ İÇİN HİBE FONLARI DA KULLANACAĞIZ

 

Alim Karaca da ziyarette yaptığı konuşmada Fethiye'nin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek tüm Odalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte uzlaşma içinde çalışarak, projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Hizmet için göreve talip olduklarını vurgulayan Alim Karaca şöyle devam etti:

 

 “Belediye Başkanlığı seçimini kazandığımız takdirde Fethiye siyaseti ve ekonomisine yön veren sizlerle birlikte kentimizi geliştirmek istiyoruz. Başkanımızın verdiği dosyaya göz attım aşağı yukarı hepsi bizim çalıştığımız projelerle örtüşen projeler. Biz kazandığımız takdirde bütün Odalar ve STK’larla işbirliği içinde olacağız. Herkesle el ele kol kola Fethiye için güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Sizin Turizm Konseyi ve Fethiye Seydikemer Güç Birliği Platformu’ndaki başarılı çalışmalarınızı yakinen takip ediyoruz. Eski bir Belediye Başkanı olarak ve Büyükşehirde de bölgemizin sorunlarını takip eden biri olarak bu bölgede turizmin 12 aya çıkarılması konusundaki çalışmalarınızı ve fuarlardaki etkin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Alt yapı olmadan burada turizmi 12 aya yayma şansımız yok. Ciddi alt yapı sorunları var bu sorunlar da Muğla Büyükşehir ile çözülebilecek sorunlar. Fethiye’de fuar ve kongre merkezi eksikliği var. Ulaşım ve arıtma sorunu var. Tüm bu sorunların Muğla Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olunması halinde çözüleceğine inanıyorum. Benim kavgacı bir yanım yoktur. Ankara ile de Muğla ile de Fethiye ile de barışığım.  Hiç kimse ile bir problemim yok onun için seçimleri kazanmamız halinde hep beraber 5 yıl içinde Fethiye’de ciddi bir farkındalık yaratacağımıza ve güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Avrupa Birliği fonları ve ÖÇK başta olmak üzere farklı hibe fonlarını da kullanarak projeler gerçekleştireceğiz. Ciddi yatırımlar yapacağız. Hizmet yapabileceğime inanmasam yola çıkmazdım.”

 

PROJE ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ

 

Ziyarette konuşan CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da Fethiye’nin en güzide kuruluşlarından biri olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getirerek, “Fethiye için ne yapılması gerekiyorsa CHP olarak biz Ticaret ve Sanayi Odamızın yanındayız. Dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada yerel seçimler öncesi CHP olarak çok önemli bir noktadayız, seçimi kazandık gözüyle bakabileceğimiz bir noktadayız. Ama bu bizi rehavete sokmamalı. Bundan sonraki süreçte Belediyemizin en yakın çalışacağı kurumlardan biri Ticaret ve Sanayi Odası olacaktır. Bundan hiç kuşkumuz yok. Belediye Başkan adayımız da sorunlara hakim ve projelerini 10 günlük bir süre içinde açıklayacak. Ticaret ve Sanayi Odamız da proje üreten bir kurum. Belediyemiz de proje üreten bir belediye olacak ve her şey Fethiye için. İnşallah hep birlikte tüm Fethiye’yi kucaklayıp başarılı oluruz.” diye konuştu.

 

Samimi bir havada geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme